Ugens Krymmel #9

Glædelig mandag og fastelavn! 

Har I fået set nogle små tutter tøffe rundt i kostumer? Jeg håber på at spotte nogen i dag, for hvis der er noget, der kan hive et bredt smil frem hos mig, så er det søde, udklædte børn i gaden.

Sidste uge har været enormt ambivalent for mig, både på grund af praktikstart, der har udfordret mig og en generende halsonde (som heldigvis er væk nu!). Men ugen har heldigvis også budt på dejlige krymmelpunkter, som fortjener lidt anerkendelse.

 

Jeg har virkelig haft en irriterende halsvirus, men et af de ting, der har lindret allerbedst er varm solbærsaft. En drik, jeg virkelig har undervurderet! Har I prøvet det?

Det har virkelig været smukt solskinsvejr også. Det kan godt være, det stadig er vintertid, men jeg begynder at få lidt forårsfornemmelser. Også selvom sne og kulde titter frem hist og pist.

 

Det er helt okay, det ikke er forår endnu, for jeg elsker alle sæsoner. Og vintersæsonen kalder på cremede supper, som for eksempel kartoffel-porresuppe (min yndlings!). Den var også en god trøstespise til halsen.

I får lige æren af en Nynne fra sin allerbedste vinkel (læs: not). Men det her selfie stammer fra i torsdags, hvor jeg havde den skønneste dag! Folk omkring mig var i det skønneste humør, måske på grund af det gode vejr og det har bare været så dejligt! Dagens glæde og smil skyldtes også min kliniske vejleder i praktikken, fordi hun er så positiv og dygtig til sit arbejde. Det gav mig håb og glæde i maven. Udover dét mødte jeg skønne mennesker på min vej hjem – blandt andet en mand, der spillede guitar og sang “alle fortjener kærlighed..”

Simpelthen så gode vibes at gå på tidlig weekend i!

Et sløret billede fra torsdag aften på HeadQuarters. Jeg og nogle veninder brugte aftenen på at høre min søster, Sisse, til poetry slam. Hun er hammer dygtig! Og så vandt hun endda finalen – første gang – og jeg er så glad for jeg at jeg var der til at overvære det.

Fredag bød på fastelavnsfest med en masse søde Aarhus-bloggere og jeg hev Anders med. Det kan godt være, vi var ved at koge over af vores kostumer, men jeg elsker virkelig vores kostumesammensætning, så det var det hele værd, haha! Hvad synes I? 


Aftenen bød på hyggeligt samvær, sushi, gin, udklædning og musikquiz. Det var virkelig en hyggelig måde at tilbringe en fredag aften på!

Jeg havde vist fået rigeligt med gin og shots fredag aften, for da jeg vågnede lørdag morgen, var jeg stadig iklædt festtøj, mens jeg krammede min jakke. Og så har jeg ligget så mærkeligt, at jeg har formået at belaste mit højre kæbeled, så jeg har enormt svært ved at tygge sammen.. måske har jeg været fuld eller også er det tegn på at jeg lever i en 80-årigs krop..? 😂
De fleste mennesker hader tømmermænd og det gør jeg bestemt også. Især fordi det er blevet værre med alderen! Men jeg elsker tømmermændsdage, når jeg kan dele min ynkelighed med min bedre halvdel og samtidig har en valid grund til at snacke amok. Resten af weekenden har vi forsøgt at bekæmpe tømmermændene med toast, cola, nachos og vanilleis, mens vi slog lejr i stuen på en luftmadras. Actually not too shabby!

Hvilket krymmel har jeres uge budt på? Måske jeg kan få inspiration til den kommende uge, hvor der kommer til at være meget fokus på praktik.

Jeg håber i hvertfald at I er klar til en ny uge. Hvis den skulle gå hen og blive udfordrende, så træd lige et skridt tilbage og mærk efter i kroppen. Måske det kunne være en idé at gøre noget ekstra godt for sig selv? For eksempel, give sig selv en lille selvkærlighedsgave. 

Stort krymmelkram herfra,

Nynne 

0

2 kommentarer til “Ugens Krymmel #9”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: