Ugens Krymmel #8

Halli, hallo og lige et øjeblik…. hvor bliver tiden lige af? Jeg føler, jeg kun lige har blinket med øjnene og vupti blev det tirsdag og Ugens Krymmel blev endnu engang forsinket. Beklager, Venner! Jeg er lidt en klovn. 

Har I haft en god uge? 

Min uge har været rimelig low key, sådan mildt sagt. Jeg havde ferie og fik tiltrukket mig en vintervirus, som desværre stadig sidder i kroppen. Har ondt i halsen hele tiden. Så jeg forsøger mig med lindrende drikke i form af varm saft, Snueknusere (jeg laver en video til jer snart!) og Halls. Jeg skal også lige love for at billeder fra min uge bærer præg af hjemmehygge og feberkinder.

Feberen fandt vejen frem til mine kinder tirsdag aften. De fleste mennesker er enormt trætte af at blive syge (bevares, det er irriterende), men for én gangs skyld havde jeg ferie og TID til at skrue ned for mine aktiviteter.

Jeg har tøffet rundt i mine efterhånden famøse pindsvinefutter. De er bløde, varme og jeg bliver så barnligt glad af at have dem på.

Jeg elsker virkelig en morgenstund med ro på. Hvor jeg kan få lov til at spise i langsomt tempo, mens jeg lytter til podcast og laver to do-liste. Og så elsker jeg, når jeg dagen forinden har forberedt æblekompot til at putte på min havregrød. Æbler, kanel og ingefær går virkelig godt sammen, synes I ikke?

Sikke som temperaturen udenfor er gået i minusgrader, hva’? Jeg elsker det. Om det så betyder jeg skal pakke mig selv ind i fem lag tøj. Heldigvis har jeg popcornsblusen til at tøffe rundt i og så har jeg netop færdiggjort min Hipsterhue i samme garn. Et lille strikkeprojekt jeg fik afsluttet, mens jeg camperede i sofaen med feberkinder.

Her er lidt pænt, kunstnerisk plantemønster at kigge på. Elsker naturens små finurligheder!

Jeg forkælede mig selv med pandekager og vaniljeis en af dagene. Det kølede halsen så dejligt og så smager det jo bare skønt. Det var mit snackmonster godt tilfreds med.

Som sagt. Så camperede jeg vitterligt i sofaen, mens jeg nogle dage efter fik hevet mig selv op til at sortere lidt i skabene og omplante nogle planter. Små skridt.

Ting, jeg rigtig godt kan lide, er gratis ting. Haha, hvem kan ikke det? Nu hvor Anders punger en del ud hos Bertoni er det et plus at få serveret en rigtig god latte af en rigtig sød Hollandsk mand. Humøret toppede og jeg gik smilende derfra.

Jeg dryssede med et lille beskedent søndagsmorgenbord. Beskedent og beskedent.. der var nok brød og kage til to, haha! Jeg trængte til at hænge over morgenmaden i længere tid (selvom klokken allerede var blevet mange, men vi kom sent i seng på grund af serieafhængighed, hvis I kender til den slags….? 😀 )
Det var en rar måde at tage hul på den sidste dag i ferien. Og jeg lavede ikke så meget andet den dag, udover dyne i sofaen. Jeg husker, jeg havde lidt søndagsblues, fordi ferien næsten var slut og jeg snart skulle stå ansigt til ansigt med min sidste praktik. 

Lidt krymmel blev der til – primært ting der kunne drikkes, spises, ligesom alle de andre uger, men der har været positive ting og hvor ER det godt at huske dem. <3 Jeg håber I husker at gøre det samme. 

Knus 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: