Ugens Krymmel #7

Godmorgen, venner. Og glædelig tirsdag! 

Har I det godt? Fik I en god start på ugen i går? Og er I klar over, at februar er lige rundt om hjørnet? Så hedder det fastelavnsboller i uanede mængder og søde små børn udklædt i deres fineste kostumer. Jeg ville ønske det var mig! Bliver man for gammel til at klæde sig ud? Jeg kan i hvertfald ikke tælle på to hænder, hvor mange gange jeg har klædt mig ud…..som voksen. 

Nåh, men lad os lige sætte punktum ved sidste uges krymmel. Jeg har ikke været i skole den uge (der var ellers lidt afsluttende undervisning efter vores eksaminer), men jeg orkede det simpelthen ikke, så ugen bestod primært af at komme ned i gear inden min arbejdsweekend.

 

Hovedet på skrå, prikkerne på og pindsvinefutter på tå og kaffe du må få!

Sådan så flere af mine morgener ud i sidste uge. Min kæreste hyggegriner ofte af mig, når jeg tøffer rundt i de her futter. For det ser ærligt talt lidt dumt ud, mest fordi jeg vralter rundt som en pingvin, fordi de ikke sidder ordentligt på mine fødder. Men jeg elsker dem!  Grimt, tosset og dumt er GODT!

 

Kaffepause og træningsbukser er virkelig også en skøn kombi. På det givne tidspunkt tøffede jeg rundt og gjorde mig mentalt klar til en omgang træning.

 

I september begyndte Anders og jeg at styrketræne derhjemme. Styrketræning primært bestående af egen kropsvægt. Det var SÅ godt og vi mærkede en kæmpe forandring i vores kroppe og følte os gladere. Men som I andre nok kender, så kan hverdagen let komme til at tage over og man får ikke prioriteret den der time der. Så nu tænkte jeg, at jeg måtte starte igen. For min krop har brug for styrke, både fordi jeg har en del skavanker, men især fordi, hvis jeg skal kunne klare mange år på arbejdsmarkedet som sygeplejerske, så skal min krop altså være glad og STÆRK – så træningen er også en god forebyggelse.

Efterfølgende tog jeg en session yogaudstrækninger med Adrienne på Youtube. Jeg elsker hende virkelig!

 

Jeg har taget hul på endnu en Hipsterhue, fordi jeg havde noget restegarn fra popcornsblusen. Jeg synes farven er SÅ fin og man kan ikke få for mange huer, vel? Hæhæ!

At jeg så alligevel ikke havde helt nok garn til at færddiggøre den på de få dage, det ellers havde taget mig, resulterede i endnu et garnbutikbesøg, hvor der var lukket. Det er så typisk mig! Men det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. For… jeg fik en frisk gåtur ud af det. Krymmel, krymmel, krymmel.

 

Plante der danser i sollysets skær, behøver ingen forklaring til hvorfor det er krymmelværdigt, vel? Planter er ALTID godt! For mig i hvertfald. Jeg bliver så glad i låget. Især når jeg kan finde ud af at passe dem. De er mine små børn.

 

(Reklame – Inviteret til spisning hos Stechers i Aarhus)

Jeg har været til mit første blogevent. Hos Stechers i Aarhus, som laver en hyggelig tapasanretning med dertilhørende bobler. Hyggeligt sted ved Åen. Blev inviteret af sødeste Ditte, men hun blev selv forhindret i at komme, så jeg tog en veninde med. Og så var det simpelthen det hyggeligste at møde en masse Aarhus-bloggere. Efter en masse bobler, vin og drinks, var vi flere der tog i byen. Det er godt nok længe siden, jeg har gjort den slags på en torsdag!

 

En bytur er som regel også efterfulgt af tømmermænd dagen derpå. Det er blevet værre med årene. Jeg hev mig selv ind i sofaen med dynen over mig. Lå der indtil jeg kunne overskue at koge æg (det eneste jeg cravede) og så lægge mig til at sove med Grey’s kørende i baggrunden. Om jeg magtede at gå ud og købe tømmermændsmad? Nope. Jeg fandt nachos i skabet, rev noget ost vi havde liggende og mæskede mig i det, indtil jeg kunne sove videre. Det var hyggeligt. Men altid lidt sjovere at have tømmermænd sammen med en anden. Føler mig gammel. 

Er det muligt at se charmerende og venlig ud i hvid kittel blandt gule vægge og tøjbøjler kl. 6.30 i weekenden? Umiddelbart ikke. Det krævede i hvertfald en spand kaffe og søde kollegaer.

Men jeg elsker mit studiejob! Selvom jeg føler mig ny, uvidende og usikker. Jeg lærer nyt ved hver vagt og jeg er taknemmelig for muligheden. Og den her måned har også været lidt anderledes. 6 weekendvagter på en måned er pænt mange. Men jeg kom fint og elegant igennem det og er nu klar til at springe ud i mit praktikforløb, der starter d. 5. februar. Jeg er spændt! 

Mine weekendvagter sluttede til synet af det her, mens jeg ventede på letbanen (Ja, jeg har snydt lidt og ikke cyklet på arbejde… jeg må godt!)

Er det ikke pænt?! Jeg begynder at få fine forårsfornemmelser.

 

Jeg håber I havde en god uge i sidste uge. Og at I nyder starten på denne. Hvis tingene går lidt for stærkt, så husk de små øjeblikke og træk vejret dybt. 

Krymmelkram og blomsterenergi, 

Nynne <3

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: