Ugens Krymmel #6

Hej allesammen og glædelig mandag! <3

Jeg håber I har haft en skøn uge. Har I haft eksamen på tapetet ligesom jeg? Eller har I haft mulighed for at lave lige præcis de ting, som I har haft lyst til? 

Jeg sidder i skrivende stund og kigger ud på regnvejret med en kop kaffe i hånden. Eller er det sne? Traditionen tro (det er vel ved at være en lille mandagstradition), så vil jeg dele sidste uges krymmeløjeblikke med jer. Og I er mere end velkommen til at dele jeres med mig.

 

Mandag tog jeg hul på eksamensforberedelserne. Som nævnt i sidste uge, havde jeg trukket emnet Akut til min eksamen. Et emne jeg finder utroligt spændende, men som indeholder SÅ meget faglig viden, at jeg frygtede det ville være svært at nå at forberede mig på blot 4 dage. Jeg var pivhamrende nervøs, især efter min uheldige oplevelse til min sidste eksamen, så bare det at tage hul på bylden var en udfordring.

 

Tirsdag. Efter en lang dag med læsning om anatomiske og fysiologiske mekanismer i forbindelse med akut sygdom i hjertet, havde jeg simpelthen brug for at rense hjernen en smule. Og hvad der er mest effektivt for mig og min hjerne er løb. Frisk luft. Nyt perspektiv. Så jeg løb en tur i mørket, men måtte smide brillerne, fordi der faldt en masse slud, som duggede brillerne til. Jeg løb ærligt talt lidt i blinde, men det var virkelig en fed følelse! På trods af at mit knæ stadig brokker sig, så var det virkelig en fornøjelse. Og så er der ikke noget mere dejligt med kold tud, tæer og fingre, når man ved der er et VARMT bad i sigte derhjemme. Yay!

 

Som nogen af jer så på min insta, så var jeg også lige nødt til at trylle en banankage frem. Fordi.. 1) det smager godt, 2) jeg havde brune bananer, jeg ikke længere kunne holde ud at se på, 3) fordi der ligesom skal balance i tingene efter et løb. Skulle nødigt blive for sund, hæ!

Apropos bagning: Min fysterapeut, som er tidligere deltager i Den Store Bagedyst, sagde at jeg skulle prøve at melde mig til casting til TV-programmet. I den forbindelse spurgte jeg jer for sjov, via en meningsmåling på insta, om I kunne se mig være med i det program..? 98 % svarede “Hell yes.” Som svar på dette vil jeg lige påpege, at jeg har brug for at øve mig betydeligt, hvis I nogensinde skulle se mig i det famøse tvprogram. Jeg kan selvfølgelig aldrig sige aldrig. Det kræver måske liiiige lidt mere end en Kitchen Aid herhjemme.

 

Et af mine yndlingsting fra ugen har været denne kalender. Den har hjulpet mig med overblik, struktur og at huske på de gode ting. For eksempel var mine 3 taknemmelighedsord om onsdagen:

  1. Banankage (som jeg flittigt mæskede mig i midt i læsningen).
  2. Sindssyge pommes fra De Fyrretyve Røvere (Hvis I ikke har været der endnu, så er det bare med at bevæge jer afsted! Deres pommes er de bedste!).
  3. At have nok garn til Hipsterhuen (Jeg kan ikke sige det nok: altid køb rigeligt med garn, så du for eksempel ikke ender med en næsten færdig popcornsbluse, der kun mangler 10 centimeter af et ærme).

 

Jeg elsker mine mumikrus. Hver morgen vælger jeg lige præcis dét krus, der passer allerbedst til mit humør. Torsdag valgte jeg dette krus, fordi det afspejlede min sukkertrang og mine panderynker, som næsten permanent havde plantet sig i mit ansigt, fordi jeg var blevet så frustreret og nervøs over den eksamen, jeg havde i vente dagen efter.

Jeg fortalte lidt om det på min story at jeg var nervøs. Sådan virkelig nervøs. Og jeg spurgte jer, hvad I gør, når den slags sker. Jeg fik en masse skønt feedback, som jeg deler med jer i morgen i et blogindlæg. Jeg håber I vil læse med.

Min søster kom mig til undsætning med et kram, et godt grin, chokolade, en golfbold til massage af myoser og et super fint heppekort. Jeg er så taknemmelig for at jeg har folk omkring mig, der forstår at kaste med krymmel, når jeg ikke selv kan! Og det gælder også jer. <3

 

Så kom dagen, hvor jeg skulle til eksamen. Nerverne fra torsdagen havde lagt sig og dem der var tilbage fredag morgen blev brugt meget mere konstruktivt. Jeg var nervøs, spændt og jeg glædede mig til weekend. Min eksamen gik godt. Det var en god oplevelse, hvor mine eksaminatorer virkelig fik det bedste frem i mig. Jeg følte jeg kunne mit kram, jeg følte jeg kunne reflektere, jeg følte mig skarp og jeg følte samtidigt at jeg lærte en masse nyt, bådet om faget men ikke mindst jeg selv. Shit, det var toppen!

 

Resten af fredagen blev fejret med en eftermiddagslur og senere nachos med hjemmelavet tacokrydderi til oksekødet, guacemole og selvfølgelig Corona. Mums! Og så kastede vi os over serien The end of the F***ing World og så hele sæsonen færdig samme aften. Jeg elsker den! 

 

Lørdag havde jeg besøg af min mor og hendes kæreste ved frokosttid. Det var rigtig hyggeligt lige at se lidt familie, men udover dét tilbragte jeg det meste af min tid med at stikke Hipsterhuen færdig og kysse på Anders. De sidste par weekender har jeg arbejdet og næste weekend skal jeg det samme, så det var rart med noget kvalitetstid. Og se lige hvor fin huen er blevet!

 

Søndag gik vi en tur og snakkede fremtidsplaner, tog en rullekebab med hjem på vejen til en nem frokost, tog en lur, bestilte mad fra Nemlig, og Anders kastede sig over Kærnemælkshorn. De smager SÅ godt!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Sådan så min uge ud. Den har helt klart været træg, frustrerende og trættende, men den har mest af alt været skøn. Derfor synes jeg virkelig det er dejligt med de her blogindlæg, så jeg også husker at zoome lidt ud og se på den som helhed og især fokusere på de mange krymmelting, der rent faktisk var. 

Hvad er jeres planer for den nye uge? Lækkert mad? Kaffedates? Strik, dans eller gåture? Skriv herunder. Måske jeg kan blive inspireret. 

 

Kram <3

 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: