Ugens Krymmel #51

I sidste uge sprang jeg Ugens Krymmel over, fordi jeg stod midt i et sløret sygemeldingsbillede. Men denne mandag VIL jeg kigge tilbage på de krymmelting, jeg berigede min uge med, trods sygemelding og et uroligt indre. Og der har været så meget godt, at se tilbage på – for hvis der er noget, jeg er god til, så er det at hygge igennem og pleje min indre introvert.

Havde I en dejlig uge?

Mandag strikkede jeg det sidste ærme på min Ballonsweater, alt imens jeg nød en meget sen morgenmad og lyttede til podcast. Forinden havde jeg ringet til min leder og fortalt situationen, at jeg udover at have ligget syg med influenza også må kaste håndklædet i ringen og sygemelde mig med stress. Det var en meget ambivalent mandag – men en omsorgsfuld én af slagsen. ❤️
Efter min telefonsamtale hoppede jeg i kjole og tøffede ud på en lille gåtur. Det var rart med lidt perspektiv på dagen.
Jeg fandt en bænk, der stod under et frodigt træ. Trak vejret så dybt jeg kunne og forsøgte at tælle nedfaldsbladene.
Om tirsdagen gik jeg ud i det blå, iført min nye vinterjakke, jeg havde købt secondhand. Det var lidt en sejr at komme udenfor, men smilet kom i takt med solen.
Mød Freddy. Jeg havde egentlig ikke troet, jeg kunne samle mig om at kreere en græskarmand, men stædigheden ville at det skulle lykkes! Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at det var nogle af de bedste timer den uge – især efterfølgende, når jeg tændte for lyset i ham. Jeg grinte og smilede hver gang, jeg så denne grinebider stå og lyse på altanen.
Om torsdagen slubrede jeg smoothie fra skål og drak kaffe af lyserød kop, inden jeg smuttede ud på AUH til psykologsamtale.
På vej til kropsterapi, gjorde jeg et lille pitstop hos Det Kollektive Klædeskab, hvor jeg sikrede mig disse smukke godter til garderoben. All them colours!
Blandselv-slik i weekenden var et must! Of course!
Jeg fik endelig hæftet ender på min Ballonsweater – som i øvrigt nu er min yndlingstrøje! Den er så blød, sidder dejligt på kroppen, men er samtidig løs og til at bevæge sig i.
Jeg sluttede selvfølgelig ugen af med at slå masker op til en ny sag: Sorbet Bluse. Jeg har nemlig en del mohair-rester og de kan ligeså godt blive strikket til en fin regnbue-bluse.

Hvordan ser jeres uge ud? Har I fået en god start? Husk at mærke efter i kroppen og gøre noget godt for jer selv.

Krymmelkram, Nynne

0

%d bloggers like this: