Ugens Krymmel #50

Huhej, hvor tiden går, når man har det sjovt! Jeg føler lige, jeg gik på ferie i går og nu er der allerede gået en god uge siden. Pyyyh!

Alt imens jeg lige trækker vejret dybt og prøver at tage pænt imod den nye uge, der er ALT for kompakt med arbejdsdage til min smag, så lad os kigge tilbage på den sidste uges krymmel.

I mandags havde Anders fødselsdag, hvilket også var ét af grundene til, jeg havde ønsket lidt ferie, så vi lige kunne nyde og fejre i ro og mag. Dagen startede sløvt, jeg bagte boller, vi afventede en leveringsmand, der ville komme med vores nye spisebord, jeg gik på rov efter gaver til Anders (fordi jeg simpelthen ikke havde nået det forinden) og et af gaverne var kagen på billedet. Den falder ALTID i god jord herhjemme! Haha.

Om aftenen tog vi ud og fejrede fødselsdagen med tre-retters, bobler og hinandens selskab. Det udmundede endda i en spontan tur på Peter Gift efterfølgende til øl sammen med min søster. Gæt hvem der havde ondt i hovedet dagen efter? Moi.

Tirsdag var enormt hyggelig med regn på ruden, Netflix og tortillas. Det kunne ikke blive mere afslappet, inden jeg skulle på job de efterfølgende dage.

Næ, hov, se nu der?! Hende har I vist set glimt af før? Min søde bachelorveninde er kommet hjem fra Norge og er startet som sygeplejerske på mit arbejde. Hurra! Så torsdag tog vi en kop kaffe sammen, inden vi hoppede på cykel på vej til aftenvagt. Så hyggeligt, jo!

Fredag hoppede Anders og jeg ud i verden for at finde nogle fine stole til vores nye spisebord. Jeg elsker vores spisehjørne – det er blevet så fint!

Lørdag havde jeg lidt tøjkrise inden fødselsdagsfejring af min storesøster, så jeg hoppede forbi Det Kollektive Klædeskab i Aarhus og tiltuskede mig nogle fine klæder. Jeg elsker simpelthen det koncept!

Om eftermiddagen blev familien samlet til fejring af min søde søster – se lige hvor skøn og farverig, hun er! Hun havde bagt lagkage, gulerodskage og serverede både bobler og gullasch, og udfordrede os til et spil bordtennis. Det var sådan en herlig dag!

I går (søndag) beundrede jeg mit strikkeprojekt og nød de sidste timer med pinke negle. Jeg fik mine yndlingsfritter (og pita) fra de Fyrretyve Røvere og kastede mig ud i at bage nogle bananmuffins med peanut butter. Den bedste søndag længe!

Hvordan så jeres uge ud? Og er I klar på en ny? ❤️

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: