Ugens Krymmel #49

Halløj allesammen og glædelig mandag! Mon I har fået taget hul på en god uge?

Jeg er så heldig at have tiltusket mig lidt ferie i disse dage, så jeg hygger for vildt. I dag har Anders fødselsdag, så han skal selvfølgelig fejres på bedste vis. Vi skal blandt andet ud at spise i aften – det er for os ét af de bedste måder at fejre på. Hæhæ!

Men lad os lige kigge på sidste uges krymmel. Lige nu er jeg så meget i feriemode, at jeg slet ikke kan huske, hvad skete i sidste uge. Heldigvis kan min kamerarulle være behjælpelig!

Jeg fik taget hul på et nyt strikkeprojekt: Ballonsweater fra PetiteKnit. Jeg har beundret den det sidste års tid, så nu skulle det være. Jeg er helt vild med garnet! Det udfordrede mig til gengæld lidt mere med vendepinde denne gang, men det er godt, for så er der læring i det også.

Jeg tog en strikkepause i lænestolen og nød denne fine udsigt. Jeg er så lykkelig over vores hjem!

Jeg krøllede håret og tog et af mine nye spænder i brug fra Søstrene Grene. De er så fine!

Jeg gik en lang efterårstur med søde Anders og konstaterede at efterårsfarverne var afsindigt smukke.

Jeg tog et øjeblik på vores nye bænk i stuen ( som stadig mangler en madras), iført et af mine nye yndlingsbluser fra Det Kollektive Klædeskab, som jeg har meldt mig ind i.

Torsdag aften på arbejde, havde jeg dette udtryk i ansigtet, fordi jeg kunne gå på ferie selvsamme aften.

Jeg fik en secondhand-skjortekjole ind ad døren og jeg blev meget glad.

Lørdag tog vi på fødselsdagsvisit hos svigerfamilien, hvor vi spiste pålægsmand, drak øl og spillede spil. Jeg kunne på turen derned slå hjernen fra og strikke.

I går var en rigtig god dag, for Anders og jeg tog på tur om eftermiddagen. Vi har længe snakket om, at vi gerne ville opleve lidt mere omkring Aarhus, så vi tog til Himmelbjerget og gik tur, medbragte studenterbrød og beundrede den afsindigt smukke natur.

Efterfølgende tog vi på et lille visit i Silkeborg, hvor vi nogle gange drømmer lidt om, at flytte hen engang, når vi ønsker at bo i hus. Vi synes, der er så smukt!

Hvilke skønne ting skete der hos jer i sidste uge? ❤️

1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: