Ugens Krymmel #48

Så har vi taget hul på en ny uge og det er endnu engang tid til at se tilbage på den forrige uge. Jeg synes ofte, jeg bruger krudt på at tænke fremad og planlægge, men det er også bare så vigtigt at nyde, reflektere og være. Derfor synes jeg, det er så dejligt at kigge tilbage på det forgangne krymmel.

Let’s get to it.

Det er blevet betydeligt køligere efterhånden, så i sidste uge fandt jeg en “gammel” sag frem fra gemmerne. Mit første strikkeprojekt: Mors Popcornbluse.

Der er noget helt sprødt over de tidlige morgener, hvor solen er ved at stå op og de fleste stadig ligger og snoozer under dynen.

Tirsdag bød på en gåtur med min kære søster, street art på Frederiks Allé, en god latte, omskifteligt regnvejr og smukke efterårsblomster. I’m ready for you fall!

Blev inspireret af en video på Facebook og begyndte at regrow’e en gulerod. Jeg har allerede mange regrow-planer for foråret! Haha.

Ugen bød også på et par nye planter: en efeu og en bregne. Ja, uuuups. Jeg savnede en plante til badeværelset, men problemet er, at vi ikke har et vindue og der derfor kun kommer meget lidt lys ind. Jeg blev enig med hende der solgte, at jeg skulle prøve med en bregneart, fordi de ofte står i skovbunden, under høje træer. Planen er så, at stille den frem i lyset flere gange i ugen. Kryds fingre for den overlever!

Man skulle tro, jeg var halvfuld, da jeg tog det her billede, haha. Jeg ville bare dokumentere, at Anders fik fikset det ledninge-helvede, der ellers befandt sig under vores fjernsyn. Aldrig har vi haft så pænt styr på vores ledninger – det er dejligt rart!

Ugen bød også på decideret krymmelspisning om onsdagen. Mine kollegaer og jeg blev enige om, at den sidste halve time på job, hvor der var dejligt ro på, kaldte på kage. Jeg valgte en neurnbergsnitte – en kage, der var kæmpe luksusspise i min barndom. Æ dårligt!

Lørdag aften fik vi besøg af et tidligere nabopar. Vi bor meget tæt på hinanden stadig, men det er svært at få timet en hyggeaften – i lørdags skulle det så være! Vi drak drinks, tog ned på Smag Først og videre til Mikkellers. Det var så hyggeligt! Dog ville jeg gerne have været tømmermændene foruden, hæhæ.

Tjek lige den smukke efterårsbuket, de havde med til os!

Søndag (med slemme tømmermænd) udmundede i taco night. Det craver jeg ofte, når jeg har fået lidt for meget øl og vin dagen før. Måske fordi nachos og ost…?

Det har været en dejlig uge med fire fridage. Det faldt på et tørt sted og gav stort overskud på kontoen. Hvordan så jeres uge ud?

Krymmelkram herfra

0

1 kommentar til “Ugens Krymmel #48”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: