Ugens Krymmel #47

1.. 2.. 3.. og vupti, blev det efterår! Sikke hurtigt tiden går. Det gør mig absolut ingen ting, men det betyder dog, at jeg ikke nødvendigvis formår at udgive Ugens Krymmel til tiden hver uge. Jeg håber, I kan bære over med mig..?

Har I fået taget hul på en god uge og pakket den med skønne krymmelting? For mit vedkommende har jeg fire fridage denne uge og det føles så godt ovenpå de sidste kompakte uger. I weekenden regner vi med at få besøg af et par gamle naboer, så vi kan catche up og vise dem hvilken hule vi er ved at give liv.

Anyways, her kommer lidt krymmel fra sidste uge – der er ikke mange billeder, især fordi jeg har tilbragt størstedelen af min tid på arbejde, men lidt krymmel har jeg dog fået knipset et par billeder af.

Jeg ved, jeg skriver det hver gang, men jeg begriber stadig ikke at vi bor her. At jeg kan kigge på sådan en himmel om morgenen og tænke “hej verden! Du er smuk og jeg vil gerne ud til dig.” Det er så givende!

Det her billede giver måske ikke så meget mening, men jeg skulle i sidste uge knipse et par billeder til DSR, som tænker at dele lidt på deres Facebookside om at være nyuddannet sygeplejerske. Og der skulle selvfølgelig en grøn tomat med på billedet (fra egen have endda).

Der går ikke én uge uden jeg har strikkepinde i hænderne, garn imellem fingrene og maskemarkører flyvende fra højre og til venstre. Jeg er lige nu i gang med at strikke Begynderjakken og Hanstholmsweater fra Petitknit. Gæt selv hvilken, der er til Anders. 😉

Onsdag aften efter arbejde, susede jeg afsted til hygge med et par kollegaer ved Aarhus Streetfood. Det var så rart at smide kitlen og bare nyde en øl, mad og sætte gang i snakketøjet.

Udsigten fra sofaen. Jeg sov nemlig på den i tre dage, fordi Anders havde tiltusket sig en virus. Han fik lov til at brede sig i sengen og hoste for sig selv. Det var ret hyggeligt at sove i stuen og føltes lidt som dengang jeg var barn og byggede hule.

Jeg havde en enkelt fridag sidste uge og den blev primært tilbragt sådan her: med kaffe, i blødt og behageligt tøj og med podcast i højtaleren.

Jeg fik samlet vores nye sengeborde, men måtte erkende at et af skufferne krævede ekstra slibekærlighed, fordi træet havde givet sig en anelse. Jeg satser på det løser sig, for sengebordene er ellers ved at være klar til at komme op i soveværelset. Er farven ikke bare fiin?

Søndag inden aftenvagt hentede Anders rundstykker og kage til mig. Dagen foregik i lavt tempo indtil jeg hoppede afsted.

Sluttede ugen af på det “gule lyn”. Vi bruger løbehjulet meget, når tingene skal gå stærkt og for at undgå at gå alt for meget over de lange afstande. Her på billedet havde jeg bestemt ikke travlt, for vi havde sådan en rolig aftenvagt med tid til de helt små ting. Den slags er værd at sætte pris på, nu hvor virkeligheden indimellem kan være en anden.

Så… to sum it up! Alt går vel her. Skulderen er snart flyvende, jeg har søde kollegaer og et skønherligt job samt en kæreste der henter kage til mig når jeg har fri. What not to like?!

Var der krymmel i jeres forgangne uge?

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: