Ugens Krymmel #46

Kære allesammen. Glædelig mandag! En ny uge er skudt i gang – og sikke et vejr vi lægger ud med! Personligt var jeg allerede gået lidt i efterårshi, både tøjvalgsmæssigt og humørmæssigt, men det er nu også ekstra dejligt at få lov til at nyde solen igen, inden efteråret ringer med klokken.

Anyways. Vejret kan man altid snakke om, men det skal jo handle om sidste uges krymmel. Lad os give det et kig.

Kan I huske, at jeg tilbragte de sidste par uger med en utroligt “vred” skulder, der krævede sygemeldinger og en slynge? Sidste uge fik jeg taget hul på vagter uden slynge og uden store smerter. Det har været så befriende at føle sig nyttig igen.

I tirsdags sumpede jeg rundt og var i dårligt humør. Jeg kunne ikke helt finde ud af hvad det var. Det var en kombination af træthed ovenpå en uge med meget arbejde, men også noget andet, uhåndgribeligt, formentlig cyklusrelateret. Jeg manifesterede vreden ud på noget andet: rengøring… og…

…og saftige pølsehorn og kanelsnegle. Vupti! Og jeg havde det meget bedre. Det var som om energien lige pludselig røg fra nul til hundrede.

Jeg har set solopgange og solnedgange. Jeg føler mig så priviligeret, heldig og glad for at kunne nyde det øjeblik hver dag.

Jeg tilbragte min torsdag formiddag med sygeplejerskeblad, kaffe og striber på benene, mens jeg talte ned til tidlig weekend. Yay!

Jeg har danset rundt i mine nye leggings fra Organic Basics.. eller rettere.. jeg BOR i dem!

Jeg har været utroligt fredagsglad, især fordi jeg endelig fik nyt garn hjem til kommende projekter: en Hanstholmsweater til Anders og en Ballonsweater til mig. Gæt selv hvilken farve, der er til hvem. 來

Vi brugte weekenden på at skaffe nye sengeborde til soveværelset, som jeg nu tryller om i en anden farve. Jeg glæder mig sådan til at vise jer resultatet! Og så fandt vi også en ny kommode til vores køkken/stue.

Derudover har ugen budt på krammere fra veninder, grin med patienter, gåture, kærlighed, snacks og god mad, sol på næsetippen samt skønherlige samtaler. Så dejligt! Hvad bød jeres uge på?

Krymmelkram fra Nynne

1

%d bloggers like this: