Ugens Krymmel #45

Årh, sikke tiden flyver og det er allerede onsdag. Det er tid til at dele ugens krymmel fra sidste uge. En uge som bød på utroligt meget ro derhjemme, hvilket i allerhøjeste grad blev nydt i stor stil.

Jeg købte nogle ret fine blomster hos Føtex, der var ved at blive smidt ud. Egentlig prøver jeg at reducere mit blomsterforbrug, men indimellem kan jeg ikke dy mig – især når prisen er sat ned og blomsterne snart går til spilde.

Jeg bruger generelt mange timer ved vores spisebord. Det er en perfekt udkigspost til gaden og fjernsynet. Ofte er der også en solstråle at fange her, mens jeg nyder min kaffe.

Inden aftenvagt arbejdede jeg I sidste uge på det sidste ærme på min Sorbet Cardigan. Der er ikke noget bedre, end at strikke i så livlige farver!

Kender I det hvor køleskabet er gabende tomt for pålæg til rugbrødet? Der kan kartofler altid blive min redning: jeg tryllede min yndlings karrymad frem – det smager så skønt!

Sidste ærme blev færdigt og jeg manglede nu bare knaphulskanten. Jeg har flere bøtter med knapper i, takket være min søde mor der er kommet med en masse fra hendes lager. Besluttede mig for hvide, så knapperne ikke tager fokus fra de flotte farver.

Fredag morgen startede med denne smukke himmel. Det er altid lidt svært at være frisk og frejdig, når jeg skal ud af døren klokken seks, men denne himmel gav helt klart et skud i den rigtige retning.

Fredag eftermiddag bød på to pakker med posten: nye godter til min hud (de står altsammen på listen i dette blogindlæg) Jeg har glædet mig så meget til at komme i gang med lækker hudpleje og kan allerede nu sige, at jeg ser en forskel. Derudover kom der også nyt undertøj og leggings fra Organic Basics, så min krop er virkelig blevet forkælet.

Det har været lidt spændende hvordan skulderen skulle klare fire dages arbejde i en travl afdeling, men vi fik lagt en god plan hvor jeg primært dokumenterede og gik stuegang ved patienterne, alt imens jeg bar en slynge. Min kollega syntes det var en god idé med en slynge, for både at minde mig om ikke at bruge min skulder, når jeg farede op og ned af gangen og samtidigt synliggjorde min skade, så folk ikke hev fat i mig til forflytninger for eksempel. Det fungerede rigtig godt og gav min skulder den nødvendige ro.

Da jeg kom hjem lørdag, havde Anders sørget for den lækreste simreret, Daube. Det smager så godt!

Jeg blev beordret over til sofaen med blandselv og cola, da jeg kom hjem fra arbejde. Anders kunne vist godt se, jeg har haft en presset vagt. Og den slags gør bare liige en verden til forskel!

Søndag tog jeg en stor fed lur her efter arbejde. Det er så dejligt at kunne ligge og kigge på den fine udsigt, bortset fra øjnene var lukket det meste af tiden, haha!

Sidste uge var fyldt med krymmel og den nye uge, vi lige har taget hul på, er jeg sikker på byder på ligeså mange skønne ting. Jeg skal lige arbejde i dag og i morgen aften, og så kan jeg holde weekend. Hvordan ser det hele ud for jer?

Krymmelkram fra Nynne

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: