Ugens Krymmel #44

Halløjsovs og glædelig mandag! Har I haft en god uge? Mon I har krymlet med en masse dejligt?

Sikke jeg elsker, at jeg er kommet i gang med at skrive om krymmel igen. Det giver ligesom et andet fokus på hverdagen og bidrager til at jeg lidt nemmere får trykket på PYT-knappen og lader det gode overshine det mindre gode.

Sidste uge bestod af sygemelding og jeg har derfor forsøgt at fylde den med en masse gode ting, der gav glæde og ro i kroppen. Lad os se nærmere, hvad det blev til!

Vi fik levering fra Nemlig.com – hvilket i allerhøjeste grad giver en lykkefølelse! Jeg hader sådan at handle når jeg SKAL og ligeså meget som Anders og jeg elsker at lave god mad og spise det, så er vi virkelig trætte af at lave lister, handle ind og slæbe. Det lyder måske dovent, men det føles bare så uoverskueligt i hverdagens trummerum, så vi arbejder på at få bestilt via Nemlig ugentligt. De har jo de fineste måltidskasser, der i samme omgang er med til at give nyt madinspiration!

I onsdags hoppede jeg i mit fine “Luna-telt”, som i sandhed er guld værd. Jeg elsker, at den er syet af genbrugstøj og så er den bare så rar at bo i – også på de koldere dage.

Onsdag var også dagen, hvor jeg spiste morgenmad hos Nabo Kiosk. Jeg har aldrig været der før, men jeg elsker virkelig deres koncept – at man fx kan låne skruetrækkere, boremaskiner og lignende, hvis man lige står og mangler. Dét er da naboskab der vil noget!

Sisse foreslog, at vi tog en tur i biffen og fik set den nye Løvernes Konge. Filmen har altid været en favorit hos mig, jeg så den altid som lille når jeg var syg og jeg græder ALTID når Mufasa dør. Mit hjerte kan ikke bære det, haha!

Vi stødte også på den sødeste, nutti hund! Og hvis der er noget, der kan give smil på læben, så er det hundeøjne, fluffy pels og logrende hale.

Jeg har haft svært ved at sove for tiden og haft en sådan uro i kroppen. Nok en kombi af at være sygemeldt og samtidig rastløs over ikke at kunne hjælpe på arbejde. Så torsdag blev dagen, hvor jeg tvang mig selv til at gå i hi. Størstedelen af dagen tilbragte jeg i joggingtøj og til engang over middag, opholdte jeg mig i sengen, kiggede på udsigten, lyttede til podcast og skrev på computeren.

Min cardigan begyndte at tage form og jeg måtte tage et billede af farvekombinationen. Jeg er helt igennem forelsket i den!

Jeg fik endelig finpudset og afsluttet min Nordisk Sommerkjole fra Witredesign. Jeg er meget glad for farven og resultatet, men skal selv lige vænne mig til at have en kjole på, der er strikket.

Fredag hapsede jeg en pileabebs og satte den i nyt jord. Tænkte den var en fin lille gave til min kollega, der holdte fødselsdag samme aften. Tip: skriv et lille kort med tips og tricks til at passe den.

Det er ingen sag at tage til fødselsdag, når det involverer overskæg og muligheden for at vise neglelakken frem. Den slags er ikke at kimse af!

Lørdag fik jeg hevet Anders med ned til Nova Møbler. Vi har længe snakket om hvilket spisebord, vi skal have til hjemmet og er endt ud i at bestille et smukt linoleumsbord – det bliver så fint! Og så kunne vi ikke dy os, da vi så disse skåle.

De gode gamle futter er fremme i hjemmet igen og jeg har spurgt Flying Tiger om de snart får lignende i butikken.. skulle hilse fra dem og sige til jer, der har spurgt, at det ikke er helt udelukket at de kommer tilbage: I skal holde øje her til efteråret. We hope, we pray… haha!

Hvordan ser den kommende uge ud for jer?

Jeg har i dag meldt mig klar til at komme tilbage på arbejde i en skånefunktion, indtil skulderen har det bedre, så jeg er fortsat lettere handicappet og undgår at bruge armen for meget.

1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: