Ugens Krymmel #42

….ta daaaa! I’m back! Det havde I nok ikke lige troet, hva’? Og ligeså er “Ugens Krymmel”. De fleste af jer, ønskede det tilbage på bloggen, and your wish is my command.

Jeg må ærligt indrømme, det er ved at være længe siden, jeg har sat mig til tasterne. Bevares, jeg sidder ved en computer dagligt i mit arbejde, men det er ligesom ikke det samme. Godt nok kan jeg også finde på at snakke om drilske maver i forbindelse med Nynnely, men nok i en lidt anden kaliber. Haha. Det har været skønt med en skrivepause uden at føle “burde” og “skulle” i forhold til at præstere og dele en masse krymmel. Men nu er jeg dælme klar til at starte Ugens Krymmel op igen, efter flere måneders forsøg på at køre bloggen over i en anden retning. Det fungerede ligesom ikke.

Men hvad siger I? Skal vi ikke bare få taget hul på krymmeldåsen? (som man siger….)

Jeg kan faktisk godt se temmelig fornøjet ud, selvom jeg er på arbejde. Her er en selfie fra i mandags. Jeg var så glad og lettet over, at jeg havde overlevet fire arbejdsdage, hvor jeg ovenikøbet havde taget hul på cykelbylden igen. Jeg har ikke cyklet siden vi flyttede ud til Skejby, fordi… jeg har været for doven, for mavesyg, for udmattet og fyyyldt med dårlige (læs: gode) undskyldninger. Men hey, jeg kom igang!

Et knapt så pænt billede, men altså, hverdagslivet er ikke altid farverigt og flot. Til gengæld smagte disse tarteletter skønt! Især fordi de også smagte af starten på en fridag med udsigt til skønne sager. P.S. der var også rødbeder som tilbehør, hvilket i følge Anders er uundværligt. Synes du også?

Kender I det med, at nogle venskaber ikke kræver at man ses hver måned? Og at snakken bare kører derudaf, uden der opstår akavede øjeblikke? Sådan har jeg det med min gamle gymnasieveninde, Majbrit, som aflagde et besøg i tirsdags. Hun er den sødeste grinebidder og har altid en masse spændende at fortælle. Vi tog en pause i den varme sol, men hoppede hurtigt over på den kølige terrasse derefter. Og se lige hvad hun tog med til mig (på næste billede)…

…afsindigt pæne krymmelblomster! Og de står stadig skarpt i dag. Æihj, hvor er de bare smukke.

Jeg fik endelig afsluttet et lille i-cord-bælte til min Nordisk Sommerkjole, som lige mangler at blive “finpudset”. Jeg håber på, jeg får luftet kjolen her i sensommeren. Og som I nok også har luret, er jeg begyndt på endnu et projekt: Sorbet Cardigan. Jeg elsker at fifle med garn og lave lidt hjernegymnastik og endnu gladere bliver jeg ved tanken om, at det meste af cardiganen bliver strikket af restegarn.

I disse sommerdage er saftige frugter et must. På tre dage spiste jeg næsten en hel vandmelon alene. Den var så sød og en god måde at hydrere sig selv på. Og så måtte jeg også lige smage en bid af min barndom: jordbær med fløde. Det kan simpelthen bare noget! Måske fordi det også er liiiidt fyyy skamme-agtigt.

Min mor er simpelthen så skøn! Så jeg blev så glad, da hun aflagde mig et visit i fredags. Så kunne jeg endelig give hende min hjemmestrikke Mors Dags-gave og servere lækker kyllingesalat. Det var en perfekt start på den længeventede weekend.

Lørdag kom Anders tilbage fra frisøren, slæbende på denne smukhed. Simpelthen den fineste overraskelse! Det paradoksale er, at Anders ofte siger “vi skal ikke have flere planter” og så slæber han alligevel en hjem til mig. Dét er da kærlighed! Haha. Måske han rent faktisk har en skjult plante-kærlighed?

Endelig kom vores billede på væggen! Det giver lidt farve til det ellers meget hvide hjem, so far..

Jeg toppede ugen med søskendebesøg, en hyggelig øl-tur til Bas under Buen, hvor jeg svingede træbenet sammen med fremmede, mens mine egne medmennesker stod og så på og dokumenterede mine “seje” moves. Jeg begynder at forstå, hvorfor mine gule sko er så støvede. Haha! Har I været til det før? Oplevelsen var en kombi af syret musik, glade folk, duften af øl og sommervejr.

Ugen blev afsluttet til synet af det her. Om jeg begriber, at naturen kan kaste sådan et smukt lys over byen…? Jeg elsker vores altanudsigt. 

Hvordan så jeres uge ud? Var den fyldt med krymmel og svedige armhuler?

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: