Ugens krymmel #4

Glædelig onsdag, venner!

Har I haft en dejlig første uge siden nytår? Jeg håber I har det godt og har fået taget hul på en rigtig skøn uge med ikke alt for meget hverdagsræs og jag.

Jeg ville ønske jeg kunne sige det samme, men det spidser virkelig til på studiet nu. Vi har fuld skema, på trods af vi har eksamen i næste uge. Aargh! Men inden jeg går helt i selvsving over dét, tænker jeg lige at dele min sidste uges krymmel med jer. Jeg synes faktisk den manglede en del krymmel som starten på et nyt år, men der var lidt – og derfor synes jeg, det er rart med det her faste indlæg hver uge, fordi det hjælper mig til at reflektere over de gode ting, der har været, som jeg ellers nemt kunne overse midt i ræset. Jeg kan i hvertfald sige, jeg har drukket meget kaffe!

 

Det kan godt være, det startede rimeligt lige på og hårdt på studiet igen efter juleferien, men til gengæld laver kantinen en rigtig god kaffe, der både smiler til dig med blomster, bier og solskin og så er den genbrugsvenlig. Helt klart krymmelværdigt!

 

Apropos kaffe. Jeg har endelig en færdigstrikket popcornbluse, jeg kan have på, mens jeg nyder en kop kaffe. Hvis du gerne vil se den færdige version, kan du tjekke billeder på det her indlæg.

 

Jeg havde en hjemmedag, hvor jeg ikke følte mig helt på toppen, så jeg kastede mig over endnu en kop kaffe og begyndte på en ny strikkeopskrift. Jeg er ved at strikke Hipsterhuen fra Petiteknit til Anders. Jeg er dog ikke så langt, fordi jeg måtte starte forfra igen og jeg har været alt for træt til at strikke videre på den. Jeg bliver færdig, når jeg bliver færdig og det er helt okay.

Jeg havde æren af at bære ovenstående outfit det meste af weekenden, fordi jeg skulle have min første arbejdsweekend. Jeg elsker simpelthen den hvide kittel! Og jeg fik selvfølgelig også kaffe – tro mig, sygeplejerskerne drikker ufatteligt meget kaffe!

Det var en rigtig lærerig, spændende og hyggelig weekend, fordi der ikke var overflod af patienter og jeg fik god tid til at tune mig ind i afdelingen igen (det er snart to år siden, jeg var i praktik der). Jeg tog mig selv i at smile, da jeg havde fri, fordi jeg følte, jeg havde gjort et godt stykke arbejde og patienterne havde udtrykt det samme. Det gav det dejligste kick! 

 

Og så kom jeg hjem til det her. En Anders der havde kastet sig over butterchicken helt fra bunden – også krydderiblandingen. Jeg elsker at se ham putte kærlighed i maden – og jeg elsker endnu mere, når det betyder at jeg kan få benene op og blot glæde mig til at spise. Mmmmh

 

For ikke at føle mig helt slået hjem i Ludo efter arbejde med rigtig mange nye indtryk, så kastede jeg mig over Hipsterhuen. Strikketøjet kan være et redskab til at holde mig vågen indimellem!

 

Et af mine yndlingskager (er det en kage?) er fastelavnsboller. Altså, den med creme og ikke alt muligt andet himstergims! Og den har Anders godt luret efterhånden – der er en grund til jeg ALTID køber en spandauer hos bageren for eksempel, hæhæ!  

Anyways… Anders havde simpelthen også lige forberedt vaniljecreme og fastelavnsbolledej. Han er noget af en charmør – det synes mit snackmonster også! Det var de mest bløde, luftige og lækre boller.Vil I gerne have opskriften, for så kan deler jeg den med glæde…?

 

Som sagt var det en kort omgang krymmel denne gang, men så længe der er lidt. For som tidligere nævnt: der er altid lidt positivt krymmel på vejen, selv når man mindst tænker det eller mangler overskud – det handler om at lægge mærke til det. Hvilket krymmel blev der drysset med i jeres uge? Kommentér gerne nedenunder. 

Kram <3

 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: