Ugens Krymmel #39

Åh, sikke tiden flyver afsted, synes jeg! Lidt en kliché at kaste ud, men jeg kan virkelig ikke følge med lige for tiden. Måske det skyldes bachelor-boblen, måske det skyldes december, hvor der sker så meget..? Om ikke andet håber jeg, I har det dejligt og har fået taget hul på en dejlig uge.

Lige nu, hvor jeg skal tænke tilbage, må jeg ærligt indrømme, at min hjerne er lidt ristet. Dagene går med bachelorskriveri (eller mangel på samme, fordi vi har ramt en lille mur i disse dage), så jeg tåger lidt rundt. Jeg har mest af alt brugt dagene på at drikke te, tage på en gåtursdate, tænde stearinlys, trevle halvdelen af mit strikkeprojekt op og spise en masse bolcher. Men lad os lige tage et kig på de få billeder, jeg har knipset og lad os se om ikke jeg kan fremkalde et eller andet fra min hukommelse.

Nåh jo! For en måned siden købte jeg disse fine bukser igennem Tradono. Jeg var ikke klar over, hvor lange de var, så da jeg hoppede i dem, måtte jeg sande at jeg svømmede i buksebenslængderne, og besluttede at det var på tide at finde mine kreative skills frem. Et projekt, jeg har udskudt i flere uger. Men i sidste uge tog jeg mig sammen – midt i frustrationen over at have trevlet meget af mit strikkeprojekt op – så jeg gav mig i kast med at håndsy i heksesting og det gik godt. Jeg er nu et par pæne og veltilpassede bukser rigere. Hurra!

Midt i analysefrustrationer har jeg sat stor pris på iskaffe, jeg har haft i skabsgemmerne. Det er en pulverblanding fra Nescafé og det kan virkelig anbefales!

Jeg ville ønske mit overskud rakte til et længere besøg i fredags, men forbi kom jeg, da min mor besøgte min søster i Aarhus. Og hun havde skønne sager med til mig – blandt andet min yndlingsjuledrik: julehvidtøl fra Hancock. Og vi fik drukket kaffe, spist klementiner og honningsnitter. Det var rart med et afbræk fra min ellers lidt tågede hjerne.

…. og så havde hun denne grønne sag med til mig! Hun siger den trænger til lidt ekstra kærlighed, så nu bor den hos mig. Vi må se om jeg evner at holde den i live! Haha!

Lørdag aften blev tilbragt i selskabet af Anders’ søde familie. Der blev blandt andet tryllet med tartar af torsk, oksebov med sauce espagnole og en skøn hvid chokolade mousse med syrligt topping (som jeg lige nu ikke kan huske hvad hedder… for jeg må nok indrømme, at jeg var godt tipsy af vin på det tidspunkt) Haha! En god aften blev det og der var pakkeleg, aperol spritz, gin og citron-snaps. Den fik ikke for lidt.

Min søndag slipper I for synet af, for der havde jeg tømmermænd og befandt mig mere eller mindre i en trance af søndagsblues og dårligt hår. Hæhæ!

Jeg håber I har det dejligt. Havde I en god uge? 

Krymmelkrammer herfra 

1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: