Ugens Krymmel #38

Hej allesammen og glædelig mandag! 

Hvordan går det hos jer? Har I fået taget hul på en dejlig uge?

Jeg sidder i skrivende stund med vådt hår, i pyjamas og pakket ind i et tæppe i sofaen, mens jeg lytter til et helt igennem fantastisk album. Lydene fra musikken griber fat om mine rødder og får fat i nogle helt dybe følelser, som jeg ikke altid giver plads til. Følelser som sorg. Men også glæde over at alle de ting, jeg har.

Hvis du har brug for at grounde lidt ligesom jeg, vil jeg anbefale dig at lukke øjnene i, og lytte til det her: LA4 – Moby

Men udover behageligt, meditativt musik, så vil jeg også lige dele ugens krymmel med jer, som i sidste uge har bestået primært af julestemning, fødder i forklædning og en masse hygge.

Jeg har tøffet rundt i de blødeste og tilmed grimmeste hjemmefutter. Blødt er godt, men grimt er mindst ligeså godt, for det får mit indre barn til at grine og mit voksne jeg til at smile. Jeg kunne ikke ønske mig meget bedre.

Jeg fik trukket en vinder af min giveaway og fik sendt min lille pilea-baby med posten. Det var ikke helt uden maveknugen og en lille tåre. Men nu skulle baby på tur mod Aalborg for at husere og pryde hjemmet hos en kær følger. Det er sgu en hyggelig tanke.

Jeg fik overtalt Anders til at vi skulle have et lille, tykt juletræ i det lille hjem. Jeg tror egentlig han syntes, jeg var lidt fjollet at slæbe sådan et træ med hjem, nu hvor jeg går og snakker om at det er trangt med plads i lejligheden, men da han så julelysene i mine øjne (bogstaveligt talt) var det vist ikke så fjollet igen. Mit indre barn tittede atter frem og jeg kunne pynte træet med julepynt fra gemmerne. Og det allerbedste ved det er, at her dufter så pragtfuldt!

Jeg fandt disse fine mus fra gemmerne, som min mor påstår, jeg har lavet i sin tid. Det kan hun sagtens bilde mig ind, for de ser lidt halvtossede ud, men jeg tror nu ikke jeg har mestret at lave de helt små detaljer, men sjove er de sgu! Så de har selvfølgelig fået en plads i lejligheden, selvklart.

Med gavepapir i gemmerne, havde jeg sat mig for at min søster skulle forkæles med en lille adventskalender. Oprindeligt havde jeg tænkt at lave en lågekalender til hende, for den slags er ekstra hyggeligt at nusse med, men jeg har kørt “simple is good“-stilen på grund af bachelorhjerne og har derfor samlet et par krymmelting sammen til hende i stedet. Jeg ville ønske, jeg gav gaver til folk lidt oftere på spontan vis. Det er hyggeligt!

Anders har kokkereret lækkert mad til mig. Kødet er tilberedt over tre døgn og så har han jongleret med en lækker sauce espagnole. Det smager pokkers godt, kan jeg fortælle jer! Men er umuligt at dekorere pænt på en tallerken. Haha!

I lørdags kastede jeg mig over lidt ekstra julepynteri. Primært med ting, jeg havde i forvejen. Så jeg gik lidt i barndom og legede med perler. Igen: Simple is good. 

Sidst men ikke mindst, bød krymmelugen på hjemmebagte pebernødder. En opskrift, jeg lige har delt med jer i dag: Opskrift på pebernødder – med et twist af citron
Hvis I overvejer et lille bageprojekt kan jeg i hvert fald anbefale jer at kaste dem her. De smager herligt af min barndom!

 

Jeg håber I får en rigtig dejlig krymmeluge. Hvis dagene skulle gå lidt i hårdknude for dig, kan jeg anbefale dig at sætte dig ned i 5-10 minutter. Træk vejret dybt. Vær i din krop og mærk efter hvordan den har det. Husk at reflektere over tre gode ting fra din dag, så lover jeg, at det hele nok skal gå. <3 

Krymmelkram herfra

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: