Ugens Krymmel #35

Godaften, I kære krymmelmennesker – jeg håber I har fået en dejlig start på ugen. 

Jeg sidder i skrivende stund i sofaen og føler mig lidt aftenmut (ved ikke hvorfor), måske skyldes det vejret eller mørket, men jeg giver mig selv lov til at have det sådan. For denne uge bliver tætpakket og jeg tror, min krop forsøger at forberede mig på ugens strabadser ved at tvinge mig til at komme lidt ned i gear her ved aftenstid. Så jeg kan mærke efter, hvordan jeg har det.

Heldigvis er der ikke noget bedre end at tænke tilbage og se på minder fra gode ting, der er sket, hvorfor jeg er taknemmelig for at jeg har den her ugentlige reminder om, at glædes over de krymmelting sidste uge bød på. Let’s get to it. 

De fleste morgener starter sådan her: foran computeren til en smuk udsigt. Vi skriver bachelor på Dokk1 og det fungerer egentlig meget godt. Der er mennesker omkring os, hvilket skaber liv og bidrager for det meste til produktivitet. Det hele går roligt fremad, men der er selvfølgelig en del løse ender. Men en udsigt er helt klart et plus til processen!

Vi har haft lidt udfordringer med at bringe kaffe med om morgenen (min termokande kunne ikke tåle en cykeltur). Så en dag havde min bachelorveninde denne lækre sag med. Mums!

Apropos bachelorveninde, så er det hende her. Vi forevigede os lige med en selfie udenfor Dokk1 i sidste uge. Ingen af os er tilfredse med vores ansigter på det her billede, men jeg ved at smilet (og grinene) var ægte.

I får lige endnu et smukt billede med fra vores daglige udkigspost. Billedet er fra et af de dage, hvor det ikke var overskyet. Smukt!

Jeg har i øvrigt fået min første klejne dette år: en skøn studieveninde havde det med til os, fordi hun sad og arbejdede ved bordet i nærheden. Dét er krymmel!

I fredags var jeg ude at teste min maves kapacitet hos Det Glade Vanvid. Det var en gave til Anders (som han så selv insisterede at betale for i sidste ende, haha!). Heldigt der ikke var god belysning, for ellers havde jeg flashet de smukkeste, lækreste retter for jer her i dette indlæg. Og det havde ikke været rart, hvis I læser med lige nu og er sultne. Jeg kan sige det sådan: Det var så lækkert. Og konceptet er genialt. Du betaler et beløb for tre timer, hvor du får en appetizer, 3-retters menu, kage og kaffe og vin/øl/sodavand og brød ad libitum. Det var så mums! Og så er Brødrene Koch kendte for at lave store portioner, sagde tjenerne. Jeg var i hvert fald mæt (og pænt snalret) da vi gik hjem.

Weekenden gik desuden med ro på. Lænestolshygge. Strikkeprojekt. Serier. Gåture. Det var så rart!

Jeg sluttede weekenden af med et bageprojekt, som jeg også skrev lidt om i går.  Det blev til hjemmelavet æblekage med hjemmelavede makroner. Jeg fandt begge opskrifter hos Valdemars Ro. Mine makroner kunne godt have smagt af lidt mere, så jeg tænker at jeg skal bruge noget mandelessens eller marcipan. Men uanset hvad, så blev de vellykkede og smagte dejligt i en gammeldags æblekage.

 

Nu vil jeg kaste mig over varm leverpostej på rugbrød. Det bliver en nem aftensmad i aften – sådan skal det også være indimellem. Jeg håber, I har det dejligt. <3 Hvad skal der ske i denne uge hos jer?

Krymmelkram fra Nynne 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: