Ugens Krymmel #34

Glædelig tirsdag, venner!

Har I det godt? Mon I er fløjet væk med blæsten? Og hvor er det i øvrigt hyggeligt med lidt mere velkendt efterårsvejr, synes I ikke? Hvis man altså lige ser bort fra cykelturen i modvind og den lidt for korte trøje, der kravler op og flasher mave, haha! Jeg skal i hvertfald lige klæde mig ordentligt i disse dage – det er lidt en kunst. 

Sidste uge bar præg af fødselsdagsfejringstømmermænd, bacheloropstart og fødselsdagsfejring af både storesøster og storebror. Lad os tage et lille tilbageblik fra de få krymmelglimt, jeg har fået indfanget i min kamerarulle.

I tirsdags var jeg simpelthen helt lav på energi. Jeg var SÅ træt, for udover fødselsdagsfejring af Anders i dagene op til den nye uge, så startede ugen også hårdt ud med bachelor-intro og problemafgrænsning. Så jeg tog en selfie med fødselsdagsblomsterne i håbet om at peppe randerne under øjnene.

Jeg har fået frisk luft og nydt synet af pyntegræskar og lilla blomster på terrassen. Det er så også et af de få ting, der stadig lever derude. Jeg tør næsten ikke vise jer den plantekirkegård, der befinder sig på min terrasse for tiden, haha!

Et lidt skævt smil på en ellers glad Nynne. Som I nok kan se, så øver jeg mig i at tøffe rundt uden mine briller, så jeg kører kontaktlinsestilen det meste af tiden. På billedet flasher jeg min nye mulepose fra Anders’ kusine. Prikkerne gør mig så glad!

Midt på ugen fyldte min storesøster år, så hun inviterede på eftermiddagskaffe. Så jeg joinede selskabet af hendes skønne veninder og fik lidt mere kage på siden. Mums! Tjek lige hendes fine krymmeldug!

I weekenden var det tid til endnu en fejring. Som nogen af jer måske har luret, så har en stor brøkdel af min familie fødselsdag i oktober. Så i lørdags var det tid til at fejre min storbrors 30-års og i den forbindelse tænkte jeg, det var på tide at lufte nytårskjolen.

Nogen vil måske forbinde denne trøje med et klovnekostume, men denne skønne (og bløde) sag kom med posten i søndags. Og den gør mig så glad og giver mig fornyet energi. Så søndagen startede ud med blusekærlighed, en kop te, popcorn, strik og sofakærlighed, indtil kroppen bad om frisk luft.

Da kroppen bad om frisk luft i søndags, valgte Anders og jeg at tage en længere gåtur til Riis Skov. Hvor er der bare smukt! Nedfaldsbladenes forskellige farver, udsigt over vandet og lyden af glade børn i de grønne arealer smeltede sammen i én dejlig oplevelse. Gåturen sluttede på Streetfood til tidlig aftensmad. Det var så rart!

Havde I en dejlig uge? 

Krymmelkram fra Nynne

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: