Ugens Krymmel #32

Glædelig mandag, allesammen! ❤️

Har I mon en begivenhedsrig uge i sigte? 

Jeg skal afslutte mit valgfag i morgen med en præsentation, men derefter har jeg flere fridage i sigte, hvilket passer utroligt godt, nu hvor Anders skal fejres i weekenden. Har I forslag til pynt til en 25-års? Jeg pønser lidt på efterårsfarver (og ja – jeg har fået pyntetjansen, haha!)

Sidste uge var også skøn, så lad os lige kigge tilbage på lidt krymmelglimt.

 

Vi gør stadig brug af Nemligs måltidskasser og det er en fornøjelse. Her er et af måltiderne: frikadeller med kartoffelsalat og ovnbagte rødbeder i en salat. Super lækkert. Og i samme omgang kunne vi fejre fire års kærlighed, som jeg også har skrevet lidt om her: En lille fortælling om fire års kærlighed

Jeg har lagt mine striktøjer frem i skabet, så nu kan efteråret bare komme an! Jeg blev helt glad ved synet af min første strikkede trøje – jeg synes faktisk selv at det er min pæneste kreation, selvom jeg husker, den gav en mavepine i ny og næ (det er ret bøvlet at strikke popcorn, synes jeg!), men nu er jeg taknemmelig for dens varme og flotte farve. Hvad synes I?

 

Jeg har forsøgt at tage nogle gode pusterum i ny og næ. Jeg synes, det hele går så stærkt for tiden, så det er vigtigt, at jeg ikke lader mig rive med. Så en kop te, pindsvinefutter og striktøje er helt klart en god opskrift på ro.

 

Jeg er gået mere og mere i hulemode nu her. Det må være vejret og det øgede behov for ro. Men det er dælme også dejligt. I øvrigt er jeg helt vild med min bregne i vinballon. Se lige, hvor den vokser!

Jeg er gået i gang med et lille strikkeprojekt, inden jeg kan købe nyt garn (læs:have råd til nyt garn). Så jeg har kastet mig over et par brune sokker til Anders, hvilket han heldigvis synes er ret hyggeligt. Jeg fik strikket den ene færdig i lørdags, men mangler lige nummer 2.

I sidste uge så jeg dyner. Eller jeg døjede i hvertfald med hovedpine og var ekstra træt. Men så er det godt, jeg lige havde fået nyt sengetøj på! En blød knitrende og velduftende dyne. YES!

I går var en god dag. Vi har hele weekenden snakket i fødselsdagsforberedelser, så vi hoppede derfor i Bilka og fik købt stort ind og jeg kunne lufte min bløde NASA-shirt imens. Vi spiste en smækker (og tilmed syndig!) frokost, mens der ventede sig en lækker kage derhjemme, som Anders havde testbagt. Mums, siger jeg bare!

 

Havde I også en dejlig uge? Hvilket krymmel blev der drysset med? 

Krymmelkram herfra ❤️

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: