Ugens Krymmel #31

Goddaw i stuen! 

Jeg håber, I har det rigtig dejligt i det hyggelige efterårsvejr! I sidste uge spurgte jeg jer, om jeg skulle fortsætte med disse krymmelindlæg, for jeg har været lidt i tvivl, om det gav mening for jer at læse. Men efter jeres respons, er jeg ikke i tvivl om at det hører til på bloggen og at I synes, det er rart at blive mindet om de små glæder. Så TAK for jeres respons – jeg fortsætter! 

Sidste uge har været meget stille og i roligt tempo, synes jeg. Jeg har sikkert nævnt det før, men jeg har valgfag på studiet lige nu – og der er ikke særligt meget mødetid, så jeg bruger meget af min tid hjemme. Det er virkelig dejligt at tilbringe hverdagene i rolige omgivelser og med mulighed for at passe og pleje mine relationer lidt mere. Det har også betydet, at jeg i sidste uge var helt hovedpine-fri! Det har jeg ikke oplevet siden februar.

Men hvilket krymmel fik jeg drysset med i sidste uge? Lad os kigge tilbage.

Tirsdag tog min studieveninde weinerstang med til vores gruppearbejde. Måms filibaba, siger jeg bare! Det faldt i god jord på en gruppearbejdsdag med tunge hoveder.

Solen viste sit ansigt mange gange i sidste uge og der var endda dage, hvor det var helt lunt i temperaturen. Vejret var perfekt til gåtur og to-go-kaffe!

 

Jeg har brugt det meste af ugen på at slutstrikke den bløde Kumulus Bluse. Det har været sådan en hyggelig proces at strikke den – især fordi den er blød og rar at sidde med. Det er altid hyggeligt at have noget i hænderne og glæde sig til processens resultat. Er farven ikke flot her til efteråret? Jeg bruger den allerede meget og forestiller mig, at den også vil gøre det godt med en skjorte indenunder.

Jeg forsøger hver dag at tage en gåtur i kvarteret på Frederiksbjerg. Lige for tiden har jeg mange dage hjemme og som I ved, så elsker jeg at være i mit eget selskab – men jeg glemmer ofte at komme ud, hvis jeg ikke lige har nogle ærinder. Jeg synes, det er lidt hyggeligt at følge med i gadernes udvikling. Det er tydeligt på gadepynten, at efteråret har gjort sit indtog. Jeg glæder mig til at se hvornår græskarhovederne titter frem. hæhææ

Et lidt mørkt billede af et fantastisk måltid mad fra De Fyrretyve Røvere. Jeg ved, jeg har nævnt stedet flere gange, men jeg er helt igennem forelsket i deres krydrede pommes. De smager helt igennem forrygende! Og så er deres pita bare smagfuld og smudsig.

Ét af mine yndlingsområder lige for tiden er Nørrebrogade. Har I set bladenes farver? Det er en skam patienterne i den afdeling, hvor jeg arbejder, ofte er for syge til at komme udenfor. Der er ellers så smukt lige nu, fordi bladene har det flotteste farvespil!

Lørdag ved fyraftenstid kom min nabo forbi for at låne en springform. Som tak fik jeg lige en Oktoberfestøl. Han fangede mig midt i pandekagebagning, så den øl kunne ikke komme på et bedre tidspunkt – der kom lidt i dejen og resten blev nydt alene i selskab med mine pindsvinefutter og reality-tv. Jeg sov SÅ godt den aften, haha!

Sådan her så jeg ud i søndags, da jeg nærmede mig fyraften og lige havde spist pizza med kollegaerne til frokost. I skulle have set mig i ansigtet i fredags til gengæld – jeg tror cirka jeg var igennem alle følelser i mit følelsesregister, fordi jeg er så nervøs for fremtiden som sygeplejerske, men det tænker jeg at komme nærmere ind på i et andet blogindlæg.

Jeg håber I havde en dejlig uge – Hvilke glæder drysser I udover jeres dag? 

Krymmelkram fra Nynne

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: