Ugens Krymmel #30

Hej allesammen. 

Det her blogindlæg bliver udgivet meget sent, men det er simpelthen, fordi det er lige nu, jeg har tid. Har I det godt? I er måske på vej i seng eller lige stået op? Jeg håber, I har fået en god start på ugen. ❤️

Sidste uge bestod af meget fritid, en ny frisure og en ny (og rigtig) sofa. Så der har bestemt været en masse dejligt krymmel at se tilbage på. Lad os give det en lille kigger.

Sådan så mit hår ud i starten af ugen. Slynget op i en fransk fletning. Noget, jeg sjældent gør i, fordi jeg 1), synes jeg ligner en lille pige og 2), får ondt i armene af at fumle med det. Hæhæ, gammel type.

Jeg lavede min yndlingsspise. Skinkestænger! Og jeg har delt en lille opskrift på dem her: Skinkestang med pikantost og champignon: en retro-ret

Har I smagt dem før? De er simpelthen så 80’er og smager forrygende! Og så elsker jeg bare at flette dem, hvilket er ironisk, når jeg hader at flette mit hår.

Trods det efterhånden kolde og mørke efterårsvejr, fandt jeg smukt solskin på min vej til Netto. Det fik mig sådan til at smile – ikke fordi jeg som sådan savner sommeren eller varmen, men bare fordi kontrasten mellem sommer og efterår er blevet så tydelig, at de små glimt betyder SÅ meget.

Det her ligner vel egentlig bare et almindeligt indkøb. Der på den mest rustikke vis er placeret på køkkenetbordet. Jeg har nævnt tidligere for jer, at vi bestræber os på at bestille vores dagligvarer fra Nemlig.com. Da jeg så for nyligt fandt ud af, at de nu sælger måltidskasser efter eget valg og med mulighed for at mikse imellem kasserne, så var jeg simpelthen solgt. Og da vi modtog maden, var jeg helt flyvende! De har pakket maden i overskuelige pakker med klistermærker på, så det er lige til at gå til. Perfekt til en tænketorsk som mig for tiden – jeg vitterligt dansede af glæde, da jeg skulle lave mad, fordi jeg ikke selv skulle gøre andet end blot betale og følge en opskrift. Hurra!

I fredags blev jeg klippet hos Møll Frisør (min yndlingsfrisør!). Der røg omkring tyve centimeter og det var en befrielse af få tyngden af hovedet. Når det kommer til mig og mit hår, skal der ikke så meget til, før jeg tager sådan en (stor)beslutning. Simpelthen fordi håret gror ud igen og jeg elsker forandringer. Jeg er afsindigt glad for min nye frisure, så det var en god beslutning og helt klart krymmelværdigt.

Samme dag som frisørtiden, kom den nye og rigtige sofa ind af døren. Jeg synes virkelig, det pynter det lille hjem og så er det et meget tidløst design, så jeg tror der går lang tid, før jeg bliver træt af den.

Jeg fik disse smukheder ind af døren i lørdags. Perfekt til det kolde vejr! En anden kvindes fejlkøb blev til mit yndlingskøb. Jeg skal bare lige vænne mig til, at de er lidt “lange” i snuden. Det får mig til at føle, jeg har kæmpe fødder. Lidt ligesom, da man var i fysisk udvikling i teenageårene og resten af kroppens størrelse bare ikke passede til hovedet, hænderne og fødderne, haha!

Weekenden bød også på hvidvin, grydestegt kylling, bluse-strik, eftermiddagslur og lange gåture. Altsammen i selskab med min kæreste, som jeg savner meget i hverdagene. Det’ rart!

Jeg går og pønser på, om Ugens Krymmel skal have en pause fra bloggen. Det skyldes egentlig mest, at jeg er i tvivl om hvorvidt det giver mening for andre at læse.  Jeg ønsker ikke, det skal blive for dagbogsagtigt, men derimod håber, det er noget andre kan spejle sig i – altså at I kan lade jer inspirere af, at se på de positive ting fra ugens løb. 

Hvad tænker I? 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: