Ugens Krymmel #28

Halløj i hulen og glædelig solskinshverdag (og aften, afhængigt af hvornår du læser dette)! 

Hvad sker der hos jer? Behandler ugen jer godt?

Holy moly, jeg synes tiden flyver afsted. Jeg kan ikke helt følge med. Det lægger jeg især mærke til, nu hvor jeg har taget hul på det sidste semester af uddannelsen. Jeg synes, det er enormt spændende og rart og samtidigt er det nok noget af det mest nervepirrende, jeg kan forestille mig: at jeg om fire-frem måneder er færdiguddannet! Fuck! (Hvis man må skrive den slags… sorry, haha!)

Men det var nu ikke min fremtidspaniske tilstand, det skulle handle om – det er jo tid til at se tilbage på Ugens Krymmel – som måske i denne uge bringer lidt ærligheder på bordet.

I så måske det her billede på min Instagram i sidste uge. Mandag var en speciel dag. Jeg havde tid hos en rådgiver, der hjælper mig med at passe på mig selv i kontakten til et familiemedlem, jeg har en meget svær relation til. Jeg vil ikke dele den svære del af det herinde, men vil blot nævne, at jeg har taget en meget vigtig beslutning for mig selv om, at det er på tide, jeg tager iltmasken på mig selv først. Det har betydet for mig at jeg har trukket en grænse og frabedt mig kontakt til denne relation. En beslutning, jeg har taget med stor smerte, men med fuld bevidsthed og nødvendighed.

Jeg har brug for at lægge “burde” og en masse dårlig samvittighed på hylden og i stedet finde alle de glæder frem, jeg kan, midt i min sorg over tabet. Det er meget stærkt af mig at gøre den slags, altså, trække grænser, fordi jeg er så dårlig til nogensinde at sige fra – men nu har jeg gjort det og derfor hører det på listen over Ugens Krymmel. For dét at give omsorg til sig selv først, er så hammervigtigt! Husk det, krymmelvenner! ❤️ 

I lyset af mandagens beslutningstagen, tog jeg tirsdag ud på en smuk, lun og grå gåtur. Jeg fandt så mange smukke, små detaljer på vejen. Det var en nærværende gåtur for mig, hvor jeg lovede mig selv at tage ud på sådan en tur hver uge – det giver luft til sjælen. Det kan I læse mere om her:  En gåtur som påmindelse om at være mere nærværende.

Onsdag havde jeg en aftale med søde studiepiger (plus sød baby!). Så jeg hoppede forbi min yndlingsbager og nuppede en wienerstang med på farten. På vejen tog jeg en fem-minutters pause på en bænk, hvor jeg lige trak vejret ekstra dybt. Når kroppen snakker, forsøger jeg at lytte – og den havde altså brug for et par minutters tænke-græde-pause. ❤️

Det går ganske roligt fremad med min Kumulus Bluse. Jeg elsker farven rigtig meget og ser frem til at få blusen på! Men i mellemtiden forsøger jeg også at nyde processen. Blusen strikkes blot i glatstrik, hvilket gør det nemt for mig og min grublegaloperende hjerne at slå fra.

Fredag tog Anders og jeg ud at spise. Vi bestilte bord hos restaurant Slap Af i Aarhus, hvor vi aldrig har været før. Det var smagfuld mad i hyggelige omgivelser og med velsmagende vin (især for sådan nogen som os, der ikke er de store vindrikkere..) – og nåh ja – vi fik en cocktail, ej at forglemme!

Det meste af lørdag og søndag bestod af en masse “byggerod”. Vi kastede os ud i at få hængt vores 55 tommer fjernsyn op, samt gik på udkig efter et nyt tv-møbel. Det var et kæmpe projekt!

I mit hoved ville det blive et lille hurtigt projekt, der bare lige handlede om at få købt ophæng til fjernsyn og få fundet et tv-møbel. Men det udmundede i to besøg hos Bauhaus (efter rawplugs og tips om gipsvæg), en tur i Elgiganten og en femtimers tur til IKEA, for så at bruge en masse timer på at tage sig sammen til at samle møbel, rydde op, møffe rundt, sortere crap, vurdere gipsvæg, smide ting i depotet, tegne med blyant på væggen, bruge vaterpas og krydse fingre for at hele pivtøjet ikke ville falde ned fra væggen. Men nu er denne frøken altså ekstra glad efter en hel weekends arbejde, fordi der er kommet mere gulvplads – så det har været bøvlet værd. Nu mangler vi bare at den rigtige sofa bliver leveret (så vi har endnu mere plads i stuen…) Det endelige resultat kommer først på bloggen om en uges tid, men ellers kan du lure på min Instagram-profil.

Jeg håber I har haft en rigtig dejlig uge, hvor I har passet på jer selv, øvet jer i at sige til og fra og lavet en masse dejlige ting, som gør jer glade. Det har jeg i hvert fald gjort og det vil jeg fortsat bestræbe mig på!

Krymmelkram fra Nynne

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: