Ugens Krymmel #27

Hej allesammen og glædelig onsdag aften. ❤️

Jeg er ikke altid lige god til at dele ugens krymmel med jer om mandagen, så jeg håber det er i orden med jer, at den kommer sådan lidt dryssende efter ugen, der er gået? Derudover håber jeg at I har fået taget hul på en rigtig dejlig uge med en masse skønt på jeres krymmel-liste. Hvordan går det hos jer? 

Sidste uge har været skøn. Den har været rolig og rar – ligesom jeg elsker det allermest. Det er jo med at nyde de sidste dage, inden studiet kalder igen i næste uge. Ugen har dog også været lidt underlig sofa-wise, men det skal jeg nok komme nærmere ind på, haha!

Lad os kigge tilbage..

I sidste uge fik vi solgt vores sofa. Det hele gik ret hurtigt fra en kvinde kom forbi og forelskede sig i den, til hun betalte og kørte sin bil ind til vores port i håb om at sofaen kunne være på bagsædet. Vupti! Det var dejligt nemt, problemfrit, men det betød selvfølgelig også at vi skulle vente på den nye sofa på en luftmadras. Hvilket faktisk var ret så hyggeligt og campingagtigt.

Jeg fandt lidt krymmel på den gade vi bor på. Det kan altid hive et smil frem!

Jeg gik plant-amok i sidste uge. Jeg var lidt træt af at kigge på alle mine små babyer i for små potter – og så havde min store pilea fire nye stiklinger, som skulle plantes ud. I den forbindelse har jeg filmet en lille, simpel video til jer, hvor jeg viser hvordan man kan gøre det. Den kommer meget snart på bloggen (jeg venter lige på at få leveret et nyt kabel til min mikrofon, så jeg kan indtale noget til videoen). Så stay tuned!

Det hænder indimellem, hvis jeg bliver i dårligt humør, at jeg kaster mig over et eller andet bageprojekt. Så i sidste uge kastede jeg en æble-crumble i ovnen. Smilet kom frem efter det, kan jeg fortælle!

Min veninde, Ida, inviterede på te om torsdagen. Se lige en hyggelig altan hun har! Med lyskæde og det hele. Det var et dejligt afbræk fra luftmadrassen. Jeg nyder at have venskaber, hvor det er nemt og rart at snakke og hvor man ikke skal være for meget “på” (sådan apropos det nye blogindlæg om at være introvert.)

Taadaaaaa! Sofaen blev leveret torsdag aften. Det var fedt! Indtil vi ligesom fik pakket den ud og det gik op for os at de har produceret den forkerte størrelse. Vi har bedt om en 2-personers med chaiselong og har fået hvad der svarer til 3,5 personer. Vi bor i en lille lejlighed med kun én væg uden vinduer, hvor der kan være tv, så der er ikke særligt mange indretningsmuligheder i forhold til at beholde den her store (og i øvrigt mega smukke sofa). Så nu bor vi med en kæmpe sofa indtil den rigtige bliver leveret (et eller andet tidspunkt i fremtiden, for der skal lige produceres en ny.) Det positive er dog, at nu kan vi teste den her sofa og glæde os til den rigtige. Vi er meget glade for farven, faconen og fastheden. Er den ikke smuk?

Fredag havde jeg en frokost-aftale med allerkæreste Johanne (som har den her blog: nutidensmor.dk). Eller nærmere, vi havde en strikkeaftale. Da hun forleden spurgte om vi ikke lige skulle strikke en dag, blev jeg mægtigt glad, for strik kan bare noget – også i selskab! Så alt imens vi grinede af vores fumlefingre og dårlige strikke-videoer på Youtube , spiste vi det her dejlige måltid mad på Åland. Det kan anbefales!

Nu må Anders endelig ikke tro, at jeg bedre kan lide at være hjemme uden ham, men i fredags tog han hjem til familien, mens jeg blev i Aarhus (fordi det var planen at jeg skulle arbejde), så jeg fejrede eller trøstede mig selv med Kolde Kaptajner. Behøver jeg fortælle at jeg spiste fire den weekend? 

Lørdag arbejdede jeg ikke, fordi hospitalet tilbød mig fri og om søndagen vågnede jeg op med migræne efter en nat med en krop, der bare arbejdede imod mig med angstsymptomer, så jeg var desværre nødt til at melde mig syg søndag. Ikke med min gode vilje, men sådan er livet. Siden søndag har jeg så bare forsøgt at køre ind med ekstra ro, hvilket har betydet, at jeg er kommet langt med mit nye strikkeprojekt.

Jeg håber I passer på jer selv. Dagens motto er: “Dit græs er grønt , så længe du vander det.” Så jeg vil gerne minde dig om, at du skal huske at være god ved dig selv. Mærk efter. Sig fra. Sig til. Gør hvad du har brug for. ❤️

Krymmelkram fra Nynne

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: