Ugens krymmel #25

Halløj i regnvejret og glædelig mandag! 

Jeg håber I har det skønt og går en dejlig uge i møde. Er I egentlig startet på arbejde og studie igen, eller har I ferie lidt endnu?

I dag har jeg taget hul på en arbejdsuge. Det har jeg ærligt talt været ret spændt på, fordi jeg ikke har arbejdet på hospitalet siden maj og alt det der måske ligger i hænderne, skal lige sparkes i gang igen. Jeg skal både have dagvagter og aftenvagter – aftenvagterne glæder jeg mig meget til, for dem har jeg aldrig haft før faktisk!

 

I mandags startede Anders på arbejde igen efter tre ugers ferie, så jeg bagte en pæretærte til ham. I ved, som en sød lille gestus og gulerod for enden af første arbejdsdag efter ferien. Det var et super hyggeligt projekt, men også mega bøvlet, fordi mørdej ikke er min bedste ven – den var helt ustyrlig, selvom den havde været på køl. Kagen blev grim, men til gengæld smagte den virkelig dejligt! Jeg kan stærkt anbefale jer at give jer selv den gave: smagen af barndom.

Og så kom der dét øjeblik, som mange danskere måske havde lykkeligt glemt. Øjeblikket, hvor regndråberne langsomt pibler ned fra himlen. Det er sådanne øjeblikke, der kan gøre mig helt blød i knæene, mens andre synes det er kedeligt og nærmere sørgmodigt. Jeg elsker virkelig regn. Og den har været savnet! Det betyder også, at mine fødder er begyndt at hoppe i sutskoene igen og begynder at crave simreretter, hæhæ!

En meget smuk udsigt fra et sted, hvor jeg indimellem møder op hos en rådgiver og taler om svære familierelationer og hvordan jeg kan passe bedre på mig selv. Aarhus, du er pææææn altså!

Mens mit liv drøner derudaf, vokser vores bregne med hastige skridt inde i sin lille vinballon. Se hvor stor hr. Bregne er blevet!? Jeg synes det er ret så fascinerende! Og så misunder jeg den lidt for at kunne bo i en boble, haha!

Jeg strikker stadig, men kun karklude, fordi det er det eneste, jeg har råd til for tiden. Men det er helt okay, for det er hyggeligt og så længe, jeg har te indenfor rækkevidde, så er alt godt!

Onsdag fandt jeg min indre papegøje frem og tog mig en svingom i en live-video på Instagram. Det var dælme sjovt at danse for jer! Lad os danse snart igen!

Jeg har hevet den her frem fra min gemmer igen. Det er en zendoodle malebog og den er meget smuk! Jeg fik den i gave af Anders for et par år siden – det er ét af mine yndlingsgaver, fordi den symbolsk minder mig om, at jeg gerne må fordybe mig og være i min egen lille boble. Der er mange, der har spurgt ind til hvor den er fra – her er et link til bogen (den er købt i Bog&Idé og vist udsolgt mange steder, men måske I kan finde en lignende smuk sag).

Torsdag inviterede min søster mig på brunch. Hun er altid typen, der går all in, når hun får besøg. Selvom jeg siger hun skal lade være, for det er jo bare lille mig, der kommer, så var det virkelig lækkert at blive nusset lidt om. Mums!

Jeg har været én af de heldige, der nåede at få fat på en plante eller to hos Blomst Design på Frederiks Allé, som nu desværre er lukket. Butikken er så smuk og beriget med alverdens dejlige planter – og så fik jeg det til 50%! Dét er dælme krymmel. Er frøken plante ikke fiin?

Jeg tog mig endelig sammen til at hoppe i min røde nederdel, selvom mit indre ego de sidste par måneder har sagt at jeg ikke kan hoppe i rød og bestemt ikke i en nederdel, der med stor risiko viser min foodbaby frem. Sikke noget vås – og jeg gjorde det!

Mens Anders hjalp sin familie med at male en lejlighed, hoppede jeg lørdag på Ingerslevs Marked og var sulten efter blomster til at pryde hjemmet med. Jeg fandt fire bundter til halvtreds kroner – blomster jeg egentlig sjældent køber, men nu skulle jeg prøve en anden slags! Hvad synes I? Kunne jeg blive blomsterbinder?

Jeg vil ønske jer en rigtig dejlig uge. Husk: regnen er mere end velkommen, for vores natur har brug for det… og og og – hvis du mangler lidt krymmel at drysse med her i ugen, kan du læse mine 20 krymmel-forslag her. 

STORT krymmelkram herfra. ❤️

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: