Ugens Krymmel #22

Halli halløj og glædelig tirsdag, sødeste jer. ❤

Jeg står klar med Ugens Krymmel og håber I har lyst til at læse med, selvom sommervarmen måske er steget jer til hovedet og I formentlig bruger en del tid på at sommerhygge den – måske lidt væk fra den teknologiske verden? Det skal der virkelig være plads til. På trods af ferie, vil jeg fortsat bestræbe mig på at dele ugens krymmel med jer. 

Sidste uge var officielt min første sommerferieuge. Åh, det var tiltrængt! Det er dog lidt svært at nyde det helt, fordi jeg har så mange praktiske ting, jeg virkelig ønsker at få styr på. Kender I det? For eksempel at gøre køleskabet rent, sortere køkkenting og rydde ud, afrime fryseren, male og give teakmøblerne olie. Hvor voksent lyder det liige?!

Jeg tog hul på ferien med morgenmad på terrassen, hvor jeg er heldig at have lidt solskin indtil middagstid.  Det kan de hvide ben godt lide. Det er dejligt at have mulighed for at trække sig udenfor, uden at det skal blive et projekt med at finde en park og pakke en hel taske (bevares, den slags kan også være rigtig hyggeligt.)

Mit selfiegame er knap så pænt, når solen står højt og jeg lige har været i det dejlige saltvand. Det her billede er fra i tirsdags, hvor en gymnasieveninde og jeg var ude i bølgen blå i det nye havnebassin ved Aarhus Ø. Det kan jeg virkelig anbefale! Der er super gode forhold, både med forskellige bassiner til børn og voksne, der er toiletter og barer i nærheden. Prøv det!

I onsdags begyndte jeg på lidt styrketræning. Jeg er ikke den store træningsentusiast, men min krop har brug for styrke, så jeg lytter til dens behov og prøver at få bygget nogle muskler op. Træningen gør mig glad – hvilket er alfa omega! Jeg får intet godt ud af at træne, hvis jeg ikke ser meningen med det. Det handler simpelthen om velvære og lige nu er det noget af det bedste, jeg kan gøre for mit løberknæ og min skæve ryg.

Ting, jeg spiser alt for lidt, men som smager åndssvagt godt: yndlingspitabrød fra frost, købt i Superbrugsen – med hjemmelavet tunsalat. Måms, I tell you!

Mine planter får meget kærlighed i disse dage. Tænk engang at være plante? Sikke et arbejde. De suger bare kuldioxid, vand og solernergi til sig og laver det bl.a. om til ilt, som er essentielt for os. Lad os lige alle tage et minut og nusse vores planter, venner!

Nu skal I ikke tro, at jeg er gået over i fuldkommen helsemode med træning. Nej nej. Der skal være fuldstændig balance i tingene, så jeg sørger for at spise en is dagligt, haha!

Jeg ved ikke om I husker forrige uges krymmel, men der viste jeg stolt mit hjemmestrik frem. Jeg var så også nået frem til den erkendelse at jeg havde aflukket blusens halskant for stramt og gruede for at skulle pille det op igen, fordi jeg er så uerfaren med den slags. Torsdag tog jeg mig sammen i ro og mag og det er lykkedes mig at få et super fint resultat og vigtigst af alt: jeg kan nu få HOVEDET igennem! Yay!

 

Fredag aften bød på date. Anders tog med mig på Forlæns & Baglæns. Det sted har jeg ikke besøgt i 5-6 år! Det smager simpelthen så lækkert. Vi købte en menu hver, så vi hver kunne få en cocktail før og efter maden, plus to glas vin undervejs. Vi sluttede af med et par øl på Mikkellers. Og ja – vi var godt snalret!

Lørdag havde vi tømmermænd, spiste nachos og så serier. Senere på dagen gik Anders i nørdemode og ville gerne tage billeder af mit øje. Det er blæret, hvordan øjet har sådan en fin, underliggende struktur? Du kan næsten ane det på billedet. Er jeg i øvrigt den eneste, der synes, det er creepy at tænke på, at pupillerne i princippet er et hul? 

Det er svært at tage billeder af den slags, i øvrigt – det kræver præcision, utroligt meget lys, et menneske der kan ligge stille og helst ikke trækker vejret – så det forsøgte jeg i bedste tømmermændsstil.

Efter en times blitz i mine øjne, gik vi en tur ned til tangkrogen i Aarhus. Er der ikke fiiint!?

There you have it. Små krymmelglimt fra ugen. Hvad enten I har sommerferie eller stadig jobber den, så håber jeg at I har fået taget hul på en god uge. Hvad skal der ske hos jer? Let me know!

Krymmelkram fra Nynne ❤

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: