Ugens Krymmel #21

Halløj allesammen!

Jeg sidder i skrivende stund og nyder solen (nyder og nyder, jeg er ved at være en ristet bacon!) og tænkte jeg lige ville dele Ugens Krymmel med jer fra sidste uge.

Nu har jeg jo fået sommerferie og kan ånde lettet op og nyde tilværelsen lidt mere, men i sidste uge var lidt anderledes: jeg havde følelsesmæssige udfordringer i privatlivet og jeg stod samtidigt til at skulle afslutte min praktik. Men trods disse udfordringer, har min uge alligevel været fyldt med dejligt krymmel. Det er også én af grundene til at jeg elsker at dele de her blogindlæg, fordi jeg finder det vigtigt at skabe en positiv hverdag ud fra hvad jeg har at gøre godt med. Også selvom det ikke altid er lige nemt.

Når jeg er ked af det, eller fifler rundt med følelser, jeg har brug for at samle mig om, betyder det ekstra meget for mig at jeg kan tøffe rundt i mit eget tempo, have mine tossede futter og behagelige bukser på. Og så er comfort food også et go-to for mig. Om jeg er glad eller ked af det! Jeg spiser gerne ting, der kan få mig til at smile. I det her tilfælde var det is med jordbær og chokolade.

Jeg er blevet færdig med mit strikkeprojekt: blød basisbluse til de kolde sommeraftener. Jeg synes farven er så pæn og jeg glæder mig til at tage den i brug! Jeg har dog opdaget en fejl ved blusens hals, som kræver at jeg får gang i noget fingersnilde, så blusen er desværre ikke helt færdig alligevel… mit ego og jeg skal lige tage sig sammen og acceptere, at jeg at nødt til at lave noget om, haha!! 

Noget, jeg synes er helt fantastisk ved de sociale medier og dét at jeg har startet bloggen her, er, at jeg har fået nogle nye bekendtskaber. Heriblandt søde Tanja, der forstår sig på at tage en god, dyb snak langs vandet akkompagneret af solskin, grin og blomsterplukning. Det berigede min tirsdag i sidste uge og skabte glæde i særdeleshed!
P.S. hendes lejlighed er mindst ligeså fin i virkeligheden, som den er på hendes billeder! 😉

Jeg havde sidste dag i praktikken om torsdagen – det var en ambivalent dag, at skulle afslutte fem måneders slid og slæb . Jeg gav mig selv en buket blomster, som kunne pryde lejligheden med liv og glæde.

Sommerferie-fjæset. Her kunne jeg se frem til en aften med søde studiefolk i Botanisk Have. Jeg tror, vi allesammen er noget trætte, glade og måske en smule overraskede over, at vi er kommet så langt og pludseligt kan kalde os for kliniske sygeplejersker. Nu mangler vi blot den sidste, mere akademiske del på den anden side af sommerferien: valgfag og bachelorskrivning. Wuhuuu!

Det var en dejlig aftenen, hvor jeg fik øl og grinede utroligt meget.

Lørdag inviterede vi min storesøster og ældste lillebror forbi til lidt hygge. Vi spillede Det Dårlige Selskab (har I prøvet det?) – hold fast, det er sjovt! Og så skulle vi selvfølgelig også lige afprøve vores nyindkøbte PlayStation 4. Så aftenen bestod af skrig og skrål, fordi banerne i Crash Bandicoot var svære, haha! 

Søndag var jeg med Anders ude at shoppe lidt – og ja, jeg har selvfølgelig fået tiltusket mig en NASA-shirt (i herre-udgave, fordi den slags ikke hænger på træerne til kvinder). Den tøffede jeg rundt i resten af aftenen, mens jeg svedte af nervøsitet over Danmarks kamp mod Kroatien. Sikke en kamp, den var for fed!

Hvordan har jeres uge været? Har I fået sommerferie eller arbejder I lidt endnu? Måske I har været på solrige udflugter, jeg kan lade mig inspirere af?

Krymmelkram, Nynne

0

2 kommentarer til “Ugens Krymmel #21”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: