Ugens Krymmel #20

Så er jeg tilbage! (Tror jeg nok!)

Hvordan står det til hos jer? Er der dømt sommerferie, mere arbejde, sol og is? Hvad sker der hos jer?

De sidste par uger har for mit vedkommende været fyldt med snot, hoste, dårlig samvittighed, eksamensstress og andet frustrerende, som jeg ikke vil kede jer med.  Nu er jeg kommet på den anden side af hurlumhejet og vil rigtig gerne lave en krølle på sidste uges strabadser, inden vi for alvor rammer weekend. 

Lad os kigge tilbage på den sidste uge.

img_8505

Mandag havde jeg eksamensdag. Jeg mødte ind i praktikken klokken 7 (okay, bevares, jeg var allerede strittende klar klokken halv 7) og så skulle jeg lave mit ‘eksamensgrundlag’, som de så fint kalder det på studiet nu. Eksamensgrundlaget består i at jeg bliver fulgt i tre timer, hvor jeg så skal reflektere højt over hvad jeg gør og argumentere med teori (mens jeg så udfører opgaverne). Om det er nervepirrende, spørger du? Totalt! Tidligere var det noget man skulle gennemføre og bestå før man kunne komme til den mundtlige eksamen samme dag – denne version har de sløjfet. Nu er det “blot” et eksamensgrundlag til den mundtlige del, hvilket tager lidt pres af skuldrene, hvis jeg selv skal sige det.

Men hey – ser jeg ikke meget tilfreds ud, den tidlige morgen taget i betragtning?

img_8507

Efter eksamensgrundlaget måtte jeg ty til mælkesnitte. Jeg tænkte, det måtte give den nødvendige energi til at forberede min mundtlige præsentation (og paniklæse!). Egentlig var jeg i ganske godt humør og følte et nogenlunde overskud og nerverne holdte sig nede på et venligt niveau.

img_8517

Klokken 15 kunne jeg så vente på den endegyldige votering, der skulle afgøre hvorvidt jeg skulle igennem det her hurlumhej endnu engang eller om jeg måtte slippe og se frem til sommerferien. Jeg fik 7 for min præstation (jeg er ikke så meget for at nævne karakterer, fordi den ikke skal være en målbar forklaring på min oplevelse til eksamen, men nu får I den alligevel) og jeg er ganske tilfreds. Jeg kunne simpelthen ikke gøre det bedre ud fra de vilkår der har været. Jeg var ganske tilfreds – hverken jublende glad eller skuffet. Nærmere lettet over at kunne se en ende på forløbet, haha!

img_8519

Jeg siger jo at der skal krymmel på tilværelsen. Så hvorfor ikke købe en træstamme?

– “Skal det være med eller uden krymmel?”, spurgte den søde ekspedient.

– “Der skal krymmel på, tak!“, sagde jeg, mens jeg tænkte på min lille krymmelblog. Altid krymmel på når vi kan, venner!

img_8532

Jeg har også set mit strikkearbejde begynde at lakke mod enden. Se lige hvordan den har strikket sig stor og stærk? Det var en fornøjelse at komme på den anden side af eksamen, for det betød at jeg med god samvittighed kunne få tid til lidt mere venligt hjernegymnastik.

img_8545

De af jer, der følger mig på Instagram, har nok også luret at jeg har fået en fin levering med tøj for nyligt! Fredag kunne jeg lufte min nye (og eneste) røde dress. Er den ikke fin?

img_8576
img_8578
Svigermor dimitterede med en MBA om fredagen, hvilket betød at vi hellere måtte fejre hende i Aarhus’ byliv. Det blev til en tur ud at spise på Juliette og en tur i Tivoli for at høre The Minds of 99 – hold nu magle det var godt!

img_8590

Her ser I Aarhus på en meget befolket dag. Om søndagen skulle Anders og hans bror løbe halvmarathan i Aarhus flotte gader og natur –  det var en fornøjelse at overvære! De kom levende i mål. Jeg fatter ikke hvordan Anders klarede det, for han har slet ikke haft tid til at træne op. Næste år vil jeg gerne med!

img_8584

Vi satte punktum for ugen med en bette dessert, fordi… hvorfor ikke?

Jeg håber I har det dejligt og får drysset med en masse dejligt krymmel. 

0

1 kommentar til “Ugens Krymmel #20”

  1. Det lyder som en dejlig uge – både mad., øl, godt selskab og en veloverstået eksamen. Tillykke med den.
    Jeg holder ferie og gør hvad jeg kan for at lave en masse afslappende og ufornuftigt. Fx skal vi have is til morgenmad i dag. Dumt og dejligt.

    – K

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: