Ugens krymmel #2

Hej venner!

Har I haft en dejlig uge…?  Har to do-listen været tilpas eller lidt for lang? Jeg håber i hvert fald at I alle har husket at tage et velfortjent pusterum og har nydt de små glæder. For de er der, så længe man husker at kigge efter.

Personligt ville jeg ønske, jeg havde mere tid til at strikke på min trøje. Jeg er gået i gang med det første ærme, men jeg har simpelthen ikke nok tid midt i eksamensræset. Især nu hvor mit mål er, at danse rundt om juletræet med den på (så skal strikkefingrene godt nok op i hastighed!) Jeg håber stadig jeg når det, om ikke andet før det nye år!

 

I mandags var jeg godt nok træt. Kroppen var ulydig og modvillig. Min studiegruppe og jeg var gået i slutspurtsproces, hvilket handlede om at samle opgaven i en rød tråd. Hold da helt op, det er svært! Men det var en god dag med store fremskridt. Yes, manner! Da dagen var omme kastede jeg mig så over en lækker opskrift på speltboller med kardemomme, fordi vi trængte til lidt hjemmebag og morgenhygge den næste dag, syntes jeg. Hvor mit overskud kom fra….? Jeg ANER det ikke!

 

Jeg har haft søde og skæggede nissemænd at kigge på midt i opgaveskrivningen. Det er sådan noget der kan give mig et stort smil på læben!

 

Torsdag afleverede vi eksamensopgaven (15 timer FØR TID, haha!) Men det var også dagen, hvor vi tog os tid til at nyde en kop kaffe og nogle lækre æbleskiver. Det er sørme ikke at kimse ad!

 

I skal i øvrigt heller ikke snydes for det her pragtfuldt pixelerede eksemplar af et billede! En lidt træt, skaldet-lignende kvinde, der i given stund kunne se frem til en kærestetur til København.

 

Mine svigerforældre har været så søde at give os et hotelophold på Best Western Plus i København, fordi de selv fik tilbudt en rejse. Lucky them and lucky us! Og så endda et hotelværelse med en ekstra mand at kigge på – what’s not to like?

 


Mit yndlingskrymmel er MAD. Og især når det kommer i flere retter og med dertilhørende drikke. Anders og jeg havde luret lidt på TripAdvisor og fandt The Olive. Hold nu helt magle, det var godt! Service helt i top, maden var ligeså. Der var ikke én eneste finger at sætte på. Vi nød fire retter i form af: laksetatar med avocado, svampesuppe, steak med en form for flødekartofler og til sidste en velsmagende Crème Brûlée. Mætte (og snaldrede) blev vi i hvertfald!

 

Fredag aften sluttede ikke efter den gode middag (det har nogen af jer måske fornemmet på min instastory 😉) Vi kastede os over en hyggelig bar/pub i nærheden og lokkede senere min mor og hendes kæreste forbi, eftersom de også var i byen. Det udmundede i mange øl, dans med fremmede mennesker og uendeligt mange grin. Sengen kaldte først på os ved 3-4 tiden.

 

Dagen derpå var lidt mere rolig. Nogen var mere tømmermændsramte end andre, så jeg kastede mig over et karbad. Jeg husker ikke hvornår jeg sidst har prøvet det. Læks!

 

Da tømmermændene havde lagt sig lidt, kunne vi snige os udenfor i det yderst friske frostvejr. Der var marked, juleglade mennesker og ikke mindst flotte bygninger at beundre.

 

Aftenen blev tilbragt i Tivoli. Man kan simpelthen ikke andet end at komme i julestemning på den her tid af året! Og så skulle vi da også lige smage lidt and og sovs hos Brdr. Price Tivoli. Mums, I tell you!

 

Ugens motto: “Te dig som en tosset og du holder dig varm!

 

Søndag blev tilbragt med en kold gåtur på Papirøen, inden turen vendte tilbage mod Aarhus. Jeg er spændt på den nye uge, hvor jeg bl.a. skal til mundtlig eksamen onsdag, men jeg håber på at drysse med så meget krymmel som muligt og få det bedste ud af det, inden ferien for alvor gør sit indtog.

 

Tak fordi I læser med. <3

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: