Ugens krymmel #18

Halløj i sommervarmen! 

Glædelig onsdag aften (eller hvornår I læser det her.)

Har I det godt? Husker I at drikke vand og tage kølige skyggepauser fra den dejligt varme sol? Jeg håber I har haft en god uge i sidste uge, og at I har haft en skøn balance i dagenes aktiviteter. 

 

I sidste uge havde jeg flere dage, hvor jeg kastede mig ud på tæppet i den varme sol. Under solens stråler sippede jeg af hjemmelavet iskaffe, mens jeg forsøgte at læse lidt i Sygeplejersken uden at få for meget sved på panden. Det er lidt hårdt at være i solen uden solbriller (jeg har ikke nogen med styrke i), så jeg opgav ret hurtigt og lagde mig sveddryppende på ryggen og overgav mig til en powernap.

Jeg er ekstra fan af aftenerne for tiden – det er ofte så smukt, fordi solen er ved putte sig og kaster et smukt skær på skyerne, så de bliver lyserøde. Eller også er himlen egentlig lavet af candyfloss? Jeg er lidt i tvivl, haha!

Jeg har brugt både fredagen og lørdagen på at forberede en posterpræsentation. Det var en lidt skør, obligatorisk opgave, som handlede om en undersøgelse, vi havde lavet i afdelingen, hvor vi er i praktik. Det har dog været rigtigt lærerigt og jeg har samtidigt fået øvet mine kreative funktioner (som jeg dog til stadighed har en del mangel på.) Jeg får lidt 5. klasses vibe fra dengang, jeg havde billedekunst.

Jeg har fået en ny mulepose, som jeg har købt af Emma Martiny – Let the beet drop! Synes den er så fin og så hjælper den mig med at lade plastikposerne blive hos supermarkederne.

 

Lørdag fik jeg gennemluftet dynerne – og de blev ovenikøbet vasket! Jeg tør ikke indrømme, hvornår jeg sidst har gjort det, men kan sige så meget, at jeg var meget i tvivl om, hvordan man egentlig gjorde. Der er simpelthen ikke noget bedre end en nyvasket og lækker dyne!

Et solrigt øjeblik på terrassen. Jeg ville fjerne neglelak og tænkte, jeg ligeså godt kunne gøre det udenfor og nyde solens stråler imens og en kop kaffe.

Anders kusine (som også er min tidligere roomie), havde inviteret familien til 30-års fødselsdag. Så vi tilbragte søndag i solskin i en gårdhave – med favnen fuld af mad, kage, sodavand og slik. Det var simpelthen så hyggeligt!

Derudover indrømmer jeg gerne, at jeg bliver lidt ekstra skruk ved synet af min bedre halvdel lege med de sødeste børn i familieflokken (vi har visselullet med børnenes 2 måneder gamle lillebror og det fik heller ikke skrukheden til at forsvinde, hæhææ).

 

Jeg håber, I har haft en dejlig uge ligesom jeg og håber I har fået sparket denne uge godt igang også. Har I nogle skønne planer skrevet i kalenderen? Hvilket krymmel drysser I med? 

Krymmelkram fra Nynne

 

0

2 kommentarer til “Ugens krymmel #18”

    1. Det er simpelthen også SÅ lækkert! Det er først noget, jeg er begyndt at drikke i år, eftersom det gik op for mig at jeg havde vaniljesirup stående i skuffen og isterninger i fryseren. Yes! Virkelig en god idé, at forkæle beboerne lidt. Fantastisk drik til varme dage! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: