Ugens krymmel #17

Kære allesammen.

Har I det godt? Får I hygget igennem? Havde I fri i Pinsen og fik I vinket til kronprinsen til Royal Run?

Sikke en smuk og solrig uge vi har haft! Igen. Jeg er fuldstændigt oppe at køre over vejret – altså, jeg elsker al slags vejr, men det her er simpelthen bare så rart at stå op til, når praktikkens strabadser kalder klokken syv om morgenen (lad os nærmere sige klokken seks). Yay!

Sidste uge har virkelig været herlig. Jeg har formået at holde mig aktiv stort set hver dag ved fyraftenstid (det er jeg ellers ikke så god til, fordi jeg virkelig har brug for at oplade derhjemme).

I mandags bestod mit krymmel af en anderledes dag i praktikken. Jeg fik nemlig mulighed for at møde ind i Skejby hos Klinik for ældresygdomme, hvor jeg skulle følge plejen hos en patient, der senere skulle udskrives og transporteres videre til den afdeling, hvor jeg befinder mig. Det var rigtig spændende at se processerne ved udskrivelse og møde et helt andet personale og en anden arbejdsgang. Og så sagde de endda at jeg var mere end velkommen til at arbejde hos dem. Nice!

Jeg elsker seriøst min terrasse! Det er ikke fordi der vælter med planter og bær, men jeg nyder bare at have en oase, hvor jeg kan sætte mig og trække vejret dybt og lytte til fuglenes pip. I får snart et indblik i mit terrasseliv i et andet blogindlæg. Bestræber mig på at plante den til!

Åh, sikke smukt der er ved Den Permanente! Jeg husker tydeligt sidste år, da jeg cyklede langs vandet og ud til psykiatrien i omtrent samme tidsperiode. Så smukt! I sidste uge smuttede jeg forbi, da jeg havde fri, så min studieveninde og jeg kunne snakke øret af hinanden og samtidigt få solet os lidt. Et virkeligt lækkert afbræk!

Jeg er virkelig høj på sommeren – se lige denne smukke trætop?! Den står og danser i solens stråler.

I sidste uge sprang jeg forbi Læssøegades park, fordi jeg havde en iskaffe-date med min allerkæreste søster. Vi flashede mavedeller, grinte højlydt og tog åndssvage selfies. Det var så rart.

Nok min yndlingsis (udover Magnum Mandel). Jeg har spist flere end hvad kan tælles på én hånd!

Fredag havde jeg studiedag. Åh, det var så dejligt befriende inden min arbejdsweekend. Ikke at jeg hverken havde fri i hovedet eller kunne holde studiefri, for jeg er ved at forberede en undersøgelse, der skal præsenteres meget snart for personalet i praktikken. Men bare det at kunne tøffe rundt derhjemme i eget tempo, er simpelthen en gave! Så her får du mig i håndklæde og morgenkåbe (og formentlig en kop kaffe i hånden.)

Jo, jo, den er god nok! Jeg har haft blomster på blusen og blomster i hjemmet at dufte til. Og jeg bliver så glad af det. Blomsterne holder i øvrigt super længe!

Lørdag, da jeg fik fri fra arbejde, fik Anders og jeg besøg af min mor og papfar. Vi skulle hjælpe med at filme en videohilsen til Kronprinsens 50-års nu her på lørdag. Det var et hyggeligt lille afbræk fra arbejdslivet – og prikken over i’et var at Anders havde sørget for lækkert kød i sous vide og på grill, hjemmelavet bearnaise og kartofler og salat. Det kunne sygeplejerskemaven godt lige klare!

Det kan godt være, jeg indimellem får sved på panden, ved tanken om at jeg snart er færdiguddannet og føler at jeg sygeplejersker den lige lovligt meget for tiden, men jeg NØD virkelig at være på arbejde i weekenden. Jeg føler, jeg vokser med opgaven og jeg kan mærke at patienterne og pårørende har en skøn indflydelse på mig. Hurra!

Søndag eftermiddag fik jeg endelig weekend. Det kaldte på en øl i solen sammen med min bedre halvdel.

….Og så blev vi enige om at vi ikke gad lave aftensmad, så vi bestilte maden fra vores yndlings thaibiks, Tha Thai på Frederiks Allé. Har I prøvet det?

Vi sluttede weekenden af med en tur forbi Godsbanen og videre ud blandt buske og træer, hvor jeg tiltuskede mig nogle blomster til lejligheden. De står stadig smukt i vindueskarmen i dag.

Sikke en dejlig uge! Hvordan har jeres set ud? Har I husket at drysse med krymmel?

Stort krymmelkram fra Nynne

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: