Ugens krymmel #15

Halløj allesammen og glædelig solskinsmandag (i hvert fald her i Aarhus)! 

Er I klar på en ny uge med forårsvejr og små glæder? Jeg sidder i skrivende stund og spiser lidt frokost efter at have afleveret opgave, vasket tøj, bagt boller og gjort rent. Jeg kan virkelig mærke at solskinsdage gør noget ekstra godt for mit overskud. 

Selv om jeg ved denne uge bliver anderledes med både fremlæggelser kombineret med praktik, så glæder jeg mig. Men før jeg kigger for langt frem, vil jeg gerne lige sætte en krølle på halen for sidste uge.

2. påskedag blev tilbragt sammen med Anders. Det blev lidt en praktisk dag med at finde ud af hvor man for eksempel kunne købe toiletpapir (alt var nærmest lukket, haha!), men udover dét gik vi forbi Rådhusparken. Hold nu op, hvor jeg elsker den park – især når den ser sådan her ud! Krokus-eksplode! Har I været forbi?

Jeg var en tur forbi bageren, fordi mit indre snackmonster havde behov. Og man skal jo lytte efter den slags…. ikke? 😉

Jeg er i en periode med skiftevis spændningshovedpine og migræne. Det er en gang røvbanan. Men jeg forsøger at lave øvelser som min fys har anbefalet mig, holde mig aktiv og være mere bevidst om min kropsholdning, men jeg har været nødt til at melde mig syg i fredags, fordi mit hoved var ved at eksplodere. Så jeg tilbragte det meste af dagen med nyt strik (som går hurtigt fremad og snart er færdig.) Det er en gave, så jeg kan endnu engang ikke sige hvad hulan det er, men jeg skal nok dokumentere det senere. Og kender I i øvrigt Adrienne fra Youtube? Hun er min yndlings yoga-guru! Hun har humor og har endda hund med. What is not to like?!

Solen skinnede så fint i fredags, så jeg hoppede også ud i en halv time med podcast i ørerne og strik i hænderne, omfavnet af et tæppe og en kop kaffe. Jeg glæder mig virkelig til at bruge terrassen noget mere i år.

Jeg har spist smilende jordbæris. Det hjælper rigtig godt på hovedet (også hvis man har tømmermænd.. just saying.)

Lørdag hoppede jeg ud på en solskinsgåtur med min søde søster. Jeg kunne slet ikke dy mig, da jeg så de her skønherlige ranunkler på Ingerslevs Marked. Så jeg købte dem. Tjek lige hvor smukke de er! De minder mig om fluffy fuglefjer.

Vi har i øvrigt noget med fugle. Min søster og jeg. Især ugler (selvom jeg nu nok tror den på muren er et afbillede af en ørn..?). Har I også den slags skørheder med jeres søskende eller en veninde I er tæt med?

Søndag hoppede Anders og jeg i Bauhaus. Det kriblede i vores plantefingre. Jeg ville så gerne i gang med skabe noget hygge på vores terrasse og Anders ville gerne i gang med Projekt Vinballon. Det har jeg tænkt mig at opdatere jer på i et nyt blogindlæg, for jeg fornemmer vi ikke er de eneste, der er nysgerrige på den slags projekter.

Havde I en god uge? Kom I ud i solen? Måske har I fået årets første is? 

Krymmelkram og krymmeldrys,

Nynne

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: