Ugens krymmel #14

Halløj allesammen og glædelig påske (hvis man stadig må sige det)! 

Jeg tænker lige at wrappe sidste uges krymmel med jer, inden vi når for langt ind i ugen. Har I mon haft ferie? Været i selskab med skønne mennesker og fyldt maven op med god mad? 

Jeg havde oprindeligt tænkt, at påskeferien skulle være stille og rolig og uden for mange planer. Men I kender sikkert dét med, når man endelig får fri eller ferie, så skal der ligesom ske noget. Pludselig tager den ene dag den anden og man finder ud af at ferien slet ikke blev så rolig, som det først var tiltænkt.

Jeg er ganske introvert og har brug for at oplade rigtig meget (gerne i mit eget selskab), så der skal helst være balance i sagerne. Men denne påskeferie har været skøn og velafbalanceret! Ville bare ønske den var længere.

Lad os tage et lille kig på ugen.

Jeg skrev i sidste uge, at Anders og jeg tog nordpå til Vorupør i nogle dage. Fra søndag og frem til tirsdag. Lige for at koble lidt fra – væk fra storbyen og nærmere havet og mere natur. Det var skønt. Trods nogle ellers kolde og til tider snefyldte dage, så tittede solen frem om mandagen. Det var en skøn morgen at vågne op til, da det stod i stor kontrast til søndagen, hvor vi havde pakket os ind i tæpper nær en brændeovn. For mandag varmede solen troligt sommerhuset op.

Simple is good. Et motto, jeg gerne vil bringe noget mere ind i mit hverdagsliv. Hvorfor komplicere tingene? Det her morgenbord var simpelt og rart. Der var pæne sommerhustallerkener, medbragte fryserundstykker og lidt pålæg. Og der var ingen, der bestemte om vi skulle tidligt op. Vi tog hele formiddagen i sløvt tempo (hvilket er noget jeg øver mig i at praktisere! Det er Anders langt bedre til end jeg).

Jeg var sådan helt oprigtigt glad for at have ferie. Glad – helt ind til benet. Så jeg dansede rundt i pyjamasprik (måske I så det på insta..?), drak noget kaffe og tøffede ud i solen og lyttede til havets bølger i det fjerne.


Ved middagstid om mandagen smuttede vi forbi Hanstholm, som ikke ligger langt fra Vorupør. Der ligger en skøn madbar med udsigt over havet. Jeg fik desværre ikke taget et billede udefra, men stedet er helt klart et besøg værd! De laver skønt mad til overkommelige priser og hvis I kan lide at sidde ved en pæn udsigt og måske nyde en gåtur bagefter i pæn natur, så overvej lige at smutte forbi på et tidspunkt. Det var et dejligt lille afbræk fra sommerhuset.

Lidt senere på ugen var jeg i garnhimlen. “Jeg skal bare lige kigge lidt..“, sagde jeg til Anders og vupti! 600 kroner blev brugt på nyt garn. For nogen lyder det måske dyrt, men jeg ser det lidt som en investering i både en sjov og hyggelig hobby samt god kvalitetstøj, der holder længe. Tjek lige de farver her – er de ikke smukke?

Der gik ikke længe før jeg kastede mig over et nyt strikkeprojekt. Til mig selv. Fandt en fin opskrift på en basisbluse, som jeg håber på at kunne tøffe rundt i her til foråret/sommer. Jeg synes farven er super fin. Egentligt har jeg nogle andre strikke-hængepartier, men mine fingre kribler efter at sætte noget nyt i gang. Jeg glæder mig til at vise jer, når jeg er nået lidt længere.

Efter en lidt mentalt udfordrende arbejdsvagt i fredags på hospitalet, hentede Anders og hans bror mig i bil. Vi smuttede ned i det mere sydlige Jylland for at hygge med deres familie til noget påskefrokost. Anders’ familie sparer sjældent på noget, så selvom vi kom sent på eftermiddagen, var der stadig frokostrester og to lagkager klar til at blive spist. Og så kunne jeg slutte dagen af med at holde en lille nyfødt dreng. Jeg er ikke skruk, kun liiiidt. 😉

Dyne-selfie! Bare fordi. Jeg var glad og mæt og træt ovenpå en lørdag fyldt med svigerfamilieselskab og endnu mere påskefrokost og babybesøg. Det har været sådan en hyggelig weekend, som er gået alt for stærkt.

Ej, men søndag var jo den smukkeste forårsdag! Inden snuden lakkede mod Aarhus igen, tog vi lige en roadtrip-omvej hjem. Vi smuttede forbi Ølgod og fik en lækker burger hos Pagoden. Har I været der? De laver super smagfulde og hjemmelavede grillretter. Deres “lille pommesfrites” er 800 gram, så man skal nok blive mæt, haha!

Da vi kom tilbage til Aarhus, kunne jeg ikke lige dy mig. Så jeg tog et billede. Lyset var så fint i den lille gårdhave. Det kan godt være vi bor i en lille lejlighed, men jeg er SÅ taknemmelig for at vi bor inde i en lille fredelig gårdhave, væk fra larm i gaden.


Jeg håber I har haft en skønherlig påske lige efter jeres ønske. Også de er jer, der har holdt samfundet igang, mens vi andre har haft fri. 

Lad mig lige høre….Hvilket krymmel har beriget jeres uge?

Krymmeldrys fra Nynne

 

 

0

2 kommentarer til “Ugens krymmel #14”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: