Ugens Krymmel #12

Halløj mine finurlige krymmelvenner! Har I det godt?

Sikke en smuk dag at dele de sidste to ugers krymmel med jer i. Hold fast, hvor er det dejligt med lysere morgener og mere solskin. Nok er det stadig koldt (og mine cykelgear låste sig fast i første gear i morges), men det er dælme smukt vejr! Og det er bestemt ikke at kimse ad.

Har I været ude I det?

Jeg er ganske fan af vinter og frostbelagte fortorv, men eftersom jeg er forårsbarn (og vel egentlig bare et menneske), begynder jeg også at savne nogle lunere morgener med solskin, flere blomster og overskuelige cykelture. Hæhæ!

Når jeg ser tilbage på de seneste uger, skal jeg ærligt indrømme at jeg har haft det hårdt. Ikke på den der “Ej, jeg orker ikke lige i dag.“-måden, men nærmere med gråd, stresssymptomer og en gennembanket følelse af at være utilstrækkelig. Ikke at jeg har været utilstrækkelig, men jeg har simpelthen være presset mere end hvad godt er. Det har I måske allerede luret på min Instagram. Men når jeg så bladrer mine billeder igennem, så bliver jeg så glad for at se, at jeg trods min almene pressede tilstand, alligevel har formået at få krymmel sneget ind i mine dage.

Og det vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer!

 

Jeg ved godt, jeg lige har skrevet, at jeg måske trænger til noget forår. Men synet af dét her er helt klart kulden værd!

Hvis vi synes, vi fryser i disse dage, så tjek lige min yndlingsstatue! Han sidder ved den gade, jeg bor på, og jeg får altid lidt ondt af ham. Heldigvis er jeg ikke den eneste der får det – han bliver forkælet med hjemmestrik, så han kan holde varmen. My kind of humor! 

 

Fik I set min lille livevideo på Instagram for en uges tid siden? Hold fast det var sjovt at dele en bette tossedans med jer. Det var SÅ skønt! Og jeg tænker selvfølgelig at gøre det igen. Anybody with me?

Noget af mit yndlingsspise er helt klart pandekager. Især når Anders laver dem. Og når det er spontant en lørdag aften klokken 22. Helt perfekt sammen med en klat is – lige meget hvor usunde de er, så spiser jeg dem altid med god samvittighed, fordi jeg bliver så glad!

Ting, jeg i øvrigt også fylder mig med for tiden. Varm chokolade. Det er hvad der holder blodsukkeret oppe og humøret nogenlunde. Så praktikken er fyldt med chokolade. Og det er GRATIS.

Apropos ting jeg også har spist, fordi jeg havde haft en rigtig hestemøgsagtig dag.. Kage i lange baner!

Jeg er begyndt til yoga – det har jeg måske allerede nævnt? Jeg har købt abonnement i en måned hos Yoga Collective. Det er et skønt afbræk! Og indimellem er jeg heldig at støde på min kære storesøster, Sisse. Hun er det skønneste væsen og et af de mennesker, der kender mig bedst. Derfor var det også dejligt at ligge stille ved siden af hende til Yin Yoga. What a bliss! 

En af dagene prioriterede jeg at pleje mig selv. Med havregrød. Tårer på kinderne. Strik i hænderne. Og ro. Og den slags er virkelig også vigtigt. At vide hvornår man skal træde et skridt tilbage og mærke efter. Det var virkelig godt givet ud!

Jeg har haft overskud til at trylle lidt med min Kitchen Aid. Det forvandlede sig til nogle skønne brusebadsboller med kardemomme (som du kan finde en opskrift på her: Anna-Mad)

For nyligt tog jeg på kærestedate med Anders. Og til de af jer, der skulle blive i tvivl; det er IKKE Anders på billedet. 😉 Vi har talt en del om at sætte nogle datoer af til at tage på date med hinanden. Vi har tænkt os at skiftes til at arrangere en date i måneden. Det her var første gang og det var mig, der skulle beslutte hvor vi skulle hen (vi slog sten-saks-papir om det, så voksne som vi jo er..)
Anyways, i en tid med lidt manglende overskud og sikkert også mangel på hjerneceller, har min første indskydelse til en date været en tur på Moesgaard Museum. Det viste sig at være en super idé – ingen af os har været der før og Moesgaard er jo alt for nice! Det kan stærkt anbefales!

I går var jeg ude at løbe. Det går ikke så godt med mit knæ som jeg ønsker, men jeg har sat mig det mål at løbe nogle gange i ugen med det fokus at “lidt er bedre end ingenting.” Så jeg skal simpelthen acceptere at 1,5 km OGSÅ er træning. Mit knæ har brug for langsom optrapning i løbetræningen, så jeg skal virkelig mærke efter og sætte min egen stædighed til side. Så jeg har besluttet at tage små løbeture og dyrke yoga ved siden af.


Hvordan ser jeres kommende uge ud? Har I skønne planer i sigte? Jeg får påskeferie på torsdag og jeg kan næsten ikke få armene ned af glæde.

Husk som altid at passe på jer selv – mærk efter helt ind i maven. Den må ikke slå knuder eller kolbøtter, men den må gerne have besøg af sommerfugle. Nyd solen, når den er her, smil til jeres medmennesker – spred det krymmel I kan og spis et styk kage. Og så ses vi lige pludseligt! Måske til en bette dans?

Hav en skønherlig uge.

Kram <3 

 

 

 

0

4 kommentarer til “Ugens Krymmel #12”

    1. Yay, det synes jeg virkelig I skal gøre! Det er SÅ rart. Og jeg har ellers været sådan lidt svær at overtale, men nu er jeg virkelig glad for det. ☺️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: