Ugens Krymmel #11

Halløjsa, sødeste krymmelvenner! 

Har I haft et par dejlige uger med både regn, frostgrader, sne og slud? Og har I fået hygget lidt om jer selv, nu hvor det er så koldt og svært at være produktiv med en masse ærinder..? Ellers kan I lige læse mit seneste blogindlæg, angående hyggelige krymmelpunkter til vintervejret.

Som nogen af jer nok har luret på min Instagram, har de seneste par uger været enormt svingende for mig. Praktikken går egentlig bedre nu her, jeg er begyndt at falde til og føler mig en anelse mere tryg, men jeg har været svingende virus-syg lige siden praktikstart, så har allerede en del fraværsdage og føler mig konstant underdrejet. Øv. Derudover har min familie og jeg brugt den sidste uge på at være bekymrede for en af vores medmennesker, der blev hasteindlagt. Så det har været enormt hårdt!

Men selv i de sværere tider, findes der gode ting – og især i disse tider har jeg ekstra brug for at lægge mærke til dem. Kender I det?

Der er intet som en skøn gåtur i regnvejr! Jeg havde en kaffe-gåtursdate med en rigtig sød instagrammer (Hun har seriøst den fineste instagramprofil, som I kan følge her: link.) Anyways, vi nuppede en gåtur i regnvejret for et par uger siden og det var et skønt break fra praktikken. Og nej, jeg gør ikke så meget i paraplyer – jeg er vist det man kalder for “pluviofil”.

Apropos “pluviofil”. Øjeblikke, jeg aldrig kan få nok af: at pakke mig ind som en pølse i svøb med en kop te i hånden, med udsigt til blomster, stearinlys, regn som baggrundsmusik samt strikketøj i nærheden og telefonen langt væk. Jeg elsker at hoppe i det form for gear!

Det her er et af mine yndlingsgaver, som jeg fik for et par år siden af Anders. En zendoodle extreme malebog. Der er virkelig nogle smukke illustrationer i den med både dyr og natur og jeg elsker at fordybe mig, men skal lige have fundet en ordentlig måde at sidde på uden at anstrenge nakken, fordi jeg sidder med hovedet helt tæt på papiret, så jeg kan se stregerne. Har I også sådan en malebog? Det kan stærkt anbefales!

Aaaaaand the sun is out! For et par uger siden var jeg heldig at opsnappe noget solskin på mine kolde kinder. Min krop havde i den grad brug for et energiboost, fordi den endnu engang protesterede med halsonde og hovedpine. Men solen kan altid frembringe et smil hos mig! Husker I at lægge mærke til solen, selv på de mest vinterkolde dage? For jeg synes den har været rigtig god til at vise sit ansigt!

Jeg tror, de fleste af jer efterhånden ved, at jeg har et meget stort snackhjerte. Så eftersom jeg fredag for en uge siden lå syg med halsonde og feber, havde jeg aftenen forinden handlet snacks hjem i hulen. Du ved… cola, chips, lakrids, chokolade og Danonino Yogurt. Mit indre barn var meget glad. Not too shabby, I’ll say. 

Som nævnt, har jeg været på hospitalsbesøg forrige weekend. Jeg har cirka brugt tre dage på hospitalet og det har helt klart frembragt mange bekymringer, tanker og frustrationer – det gør ondt, når ens nærmeste bliver syge. Men trods omstændighederne var smilet til at finde frem indimellem og så er det et plus for mit vedkommende, at jeg føler mig utroligt hjemme på et hospital. Det er for mig ét af de tryggeste steder at være. Og så hjælper det at dele oplevelsen med sin familie. Så her er et lille krymmeløjeblik, hvor mit ansigt går i ét med lyset, jeg nyder en kop kaffe og har glimmersokker på.

Husk: Livet er en gave. Og når udfordringerne kommer, er det fantastisk at have nogen at dele det med. <3

Varm chokolade. Jeg er blevet flyttet en etage op ved mit praktiksted, på grund af omstrukturering – og det falder i god jord hos mig, især fordi kaffe-kakaomaskinen ligger på den etage og jeg må tage alt det jeg har lyst til. Det sætter min kronisk ømme hals meget stor pris på, haha!

Endnu et solrigt billede med sne på Aarhus’ tage, bare fordi…

Planterne fik et bad forleden og det gik op for mig, at jeg har reduceret mit planteantal til beskedne fire styks. Det vidner om, hvor dårlig jeg har været til at passe mine planter, for jeg har i den grad haft flere. Så jeg tænker, at jeg snart skal en smut forbi Billig Blomst og hente en masse skønne planter til at pynte i mit hjem. Jeg har en Yucca palme, en pilea(teenage)mor samt to pileababyer (og snart to mere!). Hvilke planter mangler jeg, synes I? 

Jeg har virkelig været et svingende virusskravl de sidste fire uger og har de seneste dage hygget med snot og alt for mange hosteanfald, men i lørdags tænkte jeg “slut finito, jeg gider ikke ligge på langs..“, så jeg kastede mig over rengøring, sortering, vasketøj og banankagebagning. Det var skønt!

Anders’ bror har været så sød at give os gavekort til biografen (med popcornmenu!), så vi tænkte det var på tide med en weekenddate. Vi så Three Billboards Outside Ebbing Missouri, som er en velbalanceret kombi af drama og komedie baseret på et tragisk mord. Jeg synes virkelig I skal se den! Om det så er i biografen eller hjemme, når den udkommer, det er som sådan ligegyldigt. Det var en meget interessant beretning og virkelig dygtige skuespillere. En god afslutning på vores lørdag aften!

Søndag gik vi en tur forbi Dokk1, Bruuns og strøget. Vi har egentlig planer om at spare penge det næste stykke tid, men vi blev fristede til en frokostburger, da vi gik forbi Rømer, så ups… Super Søndag!

Er I klar til at gå en ny uge i møde? Har I nogle skønne planer, aftaler eller ønsker? Jeg ønsker jer en skøn mandag og en dejlig uge. Måske ses vi. 

Krymmel på! Kram. <3

0

4 kommentarer til “Ugens Krymmel #11”

    1. Jaaaa, hurraaaa! Det vil jeg rigtig gerne. <3 Måske vi så skulle hoppe et smut forbi Aros denne gang så? Haha!

    1. Yay, hvor skønt med pileababyer! Jeg synes de er ganske nemme. Det handler bare om ikke at være for gavmild med vandet. Jeg plejer at vande dem en gang i ugen – ikke særligt meget vand! Og hvis jorden stadig er lidt våd, når du stikker fingeren i, så vent med at vande. De kan godt lide at tørre lidt ud mellem vandningerne. 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: