Ugens krymmel #1

Hej krymmelvenner!

Jeg har tænkt mig at starte på en ny ting her på bloggen. Hver mandag vil jeg dele forrige uges krymmel med jer – som en form for hverdagsglimt, som jeg har set på andre blogs. Her er det med fokus på de ting/det krymmel, der har vendt dagen til det mere positive. Jeg håber I er med på tanken og har lyst til at læse med fremover. 🙂

Anyways… Glædelig mandag! Har I nogle spændende dage forude? For mit vedkommende gælder det slutspurten for eksamensopgaven, som skal afleveres på fredag. Jeg håber det altsammen kommer til at flaske sig i løbet af de næste dage, så de sidste dage bare kan handle om korrekturlæsning og kildehenvisninger (utroligt spændende, ikke? 😉 ).

 

Men… nu til forrige uges krymmel!

 

Mandag startede lidt hårdt ud med gruppearbejde. Min studiegruppe og jeg prøvede at finde hoved og hale i eksamensopgaven og den problemstilling vi arbejder med. Holy macaroni! Jeg havde helt glemt, hvor svær og frustrerende opstartsprocessen kan være! Sidst på dagen kom jeg hjem med en lidt for ristet hjerne, oppustet mave og hovedpine og havde ærligt talt lidt ondt af mig selv. Så jeg hoppede i min prikkede pyjamas, sweatshirt og hjemmestrikket halstørklæde og kastede mig over Mors Popcornsbluse. Det giver sådan en dejlig ro for mig at strikke, det er helt klart noget af mit yndlingskrymmel. Jeg håber sådan jeg bliver færdig med den til jul!

 

Efter 11 timers søvn var jeg lidt mere klar i hovedet om tirsdagen – til en ny dag med gruppearbejde. Jeg er heldig at have nogle søde studievenner, som havde taget morgenbrød med. Så hjernen kickstartede med tandsmør og kaffe til at skylle ned med – det er vel en slags brainfood også? Koffein og fedt til hjernen. Yes!

 

Vi brød skriveriet lidt over middag om tirsdagen, så på vejen hjem fik jeg lidt frisk luft til hovedet. Jeg er så heldig at bo på et af Aarhus’ fineste gader, så jeg beundrede de smukke byhuse på vejen hjem, mens jeg dagdrømte om den lejlighed, Anders og jeg kommer til at flytte ind i om et års tid. Altså, lige nu er det blot en fiktiv lejlighed og selvom vi ikke er langt i den proces endnu (for jeg skal lige færdiguddannes først), så tænker jeg på det dagligt. Og jeg håber på at finde noget her på Frederiksbjerg.

 

Onsdag var en stille dag hjemme med skriveri i eget tempo. Jeg elsker når jeg kan hænge over morgenmaden i lang tid og langsomt kan tune mig ind på de ting, der står på min to do-liste.

 

Torsdag besluttede jeg mig for at medbringe mine små julesokker for at lette lidt på eksamenshumøret. Bare fordi det er eksamenstid, skal det da ikke sætte en stopper for julehumøret, vel? 

 

Fredag var en lang dag. Opgaven havde ikke vokset sig meget større og vi stødte på skriveproblemer. Vores vejleder gav lidt blandede nyheder, så vi var pænt ristede da dagen var omme. Og jeg var helt klart ikke verdens mildeste pige, der gik på weekend. Jeg var ærligt talt lidt eksamen-ked og overskuddet smuldrede lidt. Kender du det? 

Heldigvis har jeg en kæreste der forstår at drysse med krymmel, når jeg ikke selv kan. Så vi fik fredagspizza, blandselv-slik og kiks og så gamle sæsoner af Den Store Bagedyst resten af aftenen. Det var lige hvad der skulle til for at peppe humøret!

 

Hvert år tænker jeg, at jeg burde købe julegaver i November. Jeg er ikke særligt vild med juleræset, hvor strøget er tætpakket af mennesker med samme mission som jeg, men heldigvis er der smukt julelys og der var skønne korsangere den dag. Jeg formåede at købe 3 gaver (nu er jeg oppe på 4 ud af 8-9 stykker) og det fejrede vi bl.a. med Sunset og en tur på sofaen efterfølgende. Yes manner!!

 

Søndag var dejlig. Anders og jeg fik gået en frisk tur i det milde snevejr og vi fik endnu en julegave i hus! Da vi kom hjem kastede jeg mig over en portion vaniljekranse, som duftede i hele hjemmet OG jeg fik lavet en kæmpe portion pebernøddedej til køleskabet. De blev nemlig ikke rullet til pebernødder, for jeg satser på, jeg får brug for et afbræk med  pebernødderulleri i den kommende uge. Og måske jeg smider en opskrift herind i løbet af ugen.. smagen er min absolutte favorit, så jeg synes ikke I skal snydes!

Jeg håber I har haft en dejlig uge og er klar på en ny. Hvad har været jeres yndlingskrymmel for ugen?

 

Krymmelkram herfra!

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: