Snueknusere: til lindring af din stakkels hals

“Brrrrr, det er koldt udenfor! Og av, min hals snører sig sammen. Jeg kunne godt bruge noget lunt, lindrende og lækkert.”

Kender du den følelse?

Fat mod, du kære! For her har jeg en simpel opskrift på snueknusere – så din virus kan få et spark i måsen. Min søster introducerede mig for drikken i sin tid, og nu er det på tide at dele den med jer. Jeg lover den både er budgetvenlig og simpel at lave, så grib køkkenkniven, kartoffelskrælleren og et skærebræt og gør kur mod din ømme hals.

*host host* og lad os komme i gang!

Det skal du bruge til 2 glas (til dig og en af dine kære):

– 15-20 g ingefær

– En halv citron

– Hyldeblomstsaft

Kogt vand 

– En teskefuld honning

 

Så nemt er det: 

Kog vand i din elkedel. Imens vandet koger, skyl citronen, halvér den og skær den ene halvdel i skiver (resten kan du gemme til et senere behov for snueknusere). Skræl et stykke ingefær og skær den i skiver. Fordel citronskiver og ingefær i to krus. Tilføj honning. Tilføj hyldeblomstsaft alt efter mængdeangivelsen, der står på emballagen. Jeg plejer at fylde kruset med saft indtil det cirka dækker citronstykkerne og herefter fylder jeg kruset med kogt vand og rører rundt med en teske.

…..et voila! Nemt, ikke? Nu har du snueknusere til at give din virus et spark. Du kan også lave en større mængde og putte det i en termokande, så du kan nyde drikken hele dagen, men pas på med ingefæren. Jo længere tid, den står og trækker, des stærkere bliver den. Det er smag og behag.

Jeg kan anbefale at du nyder drikken, mens du har varme sokker på, har tændt for stearinlysene og sat en god serie på.

Atju og god bedring til dig! ♥️

1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: