Pep dit rødbedeglas med lidt krymmel

Jeg har lidt en tendens til at gemme mine rødbede-, asie-, og agurkesalatsglas efter at have tømt dem til fordel for nogle smækre rugbrødsmadder. Jeg gemmer dem i håb om, at jeg kommer til at få brug for dem til opbevaring, som vase eller noget helt tredje, men ofte ender de med at stå bagerst i skabet, fordi…. så kønne er de vel egentlig ikke at kigge på, vel..?

 

For noget tid siden købte jeg så noget spraymaling og efter at have set lidt forskellige bud på hvad man kan bruge spraymaling til, kastede jeg mig ud i at drysse med lidt spray på mine ellers kedelige genbrugte glas. Og jeg synes faktisk de blev så fine, så måske du har lyst til at blive inspireret? Hvad enten det er til små fyrfadslys eller blomstervaser. Kun fantasien sætter grænser, right?

 

Det skal du bruge: 

  • Spraymaling i ønsket farve (jeg brugte hvid)
  • Avis, plastikpose eller lignende

 

 

 

How to: 

Rengør dit rødbedeglas og tør det af. Sæt det derefter på hovedet på en avis, så du beskytter underlaget for maling. Husk også at passe på dit eget tøj – malingen kan godt ramme dig, så tag evt. gammelt tøj på. Ryst spraydåsen grundigt (der står sikkert bagpå dåsen hvor længe du skal gøre det). Hold afstand til dit glas og spray rundt om. Jeg gjorde det med meget let hånd, så malingen ikke bliver for tæt. Lad den nu stå og tørre i cirka en halv time.

 

Og vupti-løgsovs! Nu har du drysset med lidt krymmel til dit hjem, som du kan nyde godt af, når mørket er faldet på. Eller til en flot buket blomster, der fortjener en flot vase. Se billeder nedenfor.

 

 

 

På glasvasen blev det lidt mere tæt, men jeg synes faktisk “dryppere” kan være lidt charmerende. Men hvad synes du? Er det noget, du kunne finde på at kaste dig ud i og har du andre forslag til hvad man kan bruge spraymaling til? Så kommentér endelig herunder. Fx overvejer jeg at spraymale mit gamle sofabord fra Søstrene Grene, der efterhånden har fået nogle knubs.

Hvis du kaster dig ud i noget i denne dur, må du gerne hashtagge #Nynnely , hvis du lægger et billede ud på Instagram.

 

Tak fordi du læser med – hav en skøn dag! <3

 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: