Velkommen til

Hvor er jeg glad for, du har lyst til at hoppe lidt i ly sammen med mig!

Nynnely er en blog, der bygger på en krymmelblanding af hverdagsglæder, personlige fortællinger om livets udfordringer og ikke mindst kreative processer med både garn, stof, videoer og grønne venner.

Hvis du ønsker yderligere præsentation, læs da videre i det følgende, hvor du bl.a. kan blive lidt klogere på bloggens indhold og hvem der står bag de små skriblerier.

“Krymmel” er bloggens betegnelse for de helt små ting, der giver dig følelsen af glædesrus og frirum, hvad enten det er synet af en hund på gaden, en buket blomster eller det faktum at du tog afsted i morges. Hverdagskrymmel kan være stort som småt og kan findes på selv de mest grå dage, hvis bare du husker at kigge.

<3

Krymmeldrys, kreativitet og livets krummelurer


Mit navn er Nynne, jeg er 27 år, uddannet sygeplejerske og jeg er indehaver af Nynnely. Bloggen opstod som følge af, at jeg i min studietid havde brug for at søge ly og skabe mit eget lille fristed med plads til hygge, ærlighed og kreativitet. Et fristed, jeg har dyrket, plejet og nusset om siden 2017.

Jeg bor i en lejlighed i Aarhus sammen med min skønherlige ingeniør-kæreste, Anders – og vi bor side om side med garnnøgler i hobetal, en stor stjernekikkert (kaldenavn: Klumposcopet), kogebøger og grønne planter en masse!

Jeg har arbejdet som sygeplejerske siden februar 2019 og det er gennemgribende fantastisk, priviligeret og enormt givende, at arbejde så tæt på mennesker hver dag. Jeg arbejder på et hospice, hvor jobbet består af lindrende sygepleje til mennesker i deres sidste levetid, hvilket også betyder, at jeg har et stort behov for at finde krymmel i hverdagen, så jeg kan føle et pusterum, når jeg har fri.

I hverdagen tilbringer jeg meget tid med mig selv – af egen fri vilje! Jeg oplader bedst i eget selskab med kreative projekter, i et roligt tempo uden en for lang to do-liste og for mange aftaler. Disse behov er blevet tydligere for mig i løbet af årene, hvor jeg både har arbejdet mig tilbage fra en stress-sygemelding og fået stillet en kronisk underlivsdiagnose, endometriose.

Bloggen er derfor en krymmelblanding af livets finurligheder, ærlige fortællinger, kreative projekter og ikke mindst hverdagens krymmeldrysseri.

Tak fordi, du har lyst til at læse med.

Krymmelkram,

Nynne

Har du spørgsmål? Kontakt mig her:

Mine blog-favoritter:

Jeg har Endometriose: et skriv om sygdommen og mit eget forløb

Når (selv)billedet krakelerer: sygemeldt

En lille fortælling om 4 års kærlighed

Jeg er blevet sygeplejerske

Krymmelliste: 20 positive ting du kan drysse med

Om at blive bedre til at sige fra

Sig hej til hr. Bregne i vinballon

Jeg har strikket: Vaffelsweater.

Din helt egen positive notesbog