Hej allesammen og velkommen til min krymmelblog!

Jeg hedder Nynne, jeg er 25 år og nyuddannet sygeplejerske. Jeg bor i Aarhus sammen med min søde kæreste, Anders, og jeg elsker blandt andet at strikke, grine højt, nusse om planter, spise snacks og lave tossede dansevideoer, mens jeg samtidigt også ønsker at dele mine personlige og til tider udfordrende refleksioner med jer.

Jeg bestræber mig på at drysse med positivt krymmel i så stort et omfang, jeg kan – “krymmel” er et ord, jeg benytter flittigt og det er et velintegreret ord på bloggen og på min Instagram-profil. Jeg ønsker at dele ud af alt det gode, der beriger min og ikke mindst vores allesammens hverdag. Så du kan med god mening se bloggen som et lille positivt magasin, hvor du kan læse om glæde ved at nusse om planter, opskrifter fra krymmelkøkkenet, ærlige anekdoter fra livet, hyggeligheder og ikke mindst kreativitet. Hvis du ønsker at læse mere om baggrunden og motivationen for opstart af Nynnely, kan du læse mere her:

🌸 VIDEO: Velkommen til Nynnely

Personligt: 

Jeg har delt forskellige, personlige blogindlæg, hvor du kan blive klogere på mit væsen. Jeg anbefaler dig at læse disse, hvis du er nysgerrig:

🌸 20 personlige bekendelser fra mit finurlige liv

🌸 Om at være introvert: mine erfaringer og råd

🌸 En beretning om drømme: fandt min egen vej ind til drømmeuddannelsen

🌸 En lille fortælling om fire års kærlighed

🌸 Jeg er blevet sygeplejerske: refleksioner, krymmel-punkter og tanker om det nye job

🌸Når (selv)billedet krakelerer: sygemeldt

Sådan kontakter du mig: 

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har forslag til et samarbejde. Du kan kontakte mig via følgende medier:

🌸 Mail: Nynnelyblog@gmail.com

🌸 Instagram: @Nynnelyblog.

🌸 Facebook.