Mine søde, dejlige følgere. Jeg er så taknemmelig for, I har lyst til at følge med i mit lille krymmelunivers og i anledningen af at jeg nu har rundet 1.000 følgere på Instagram, har jeg delt en lille giveaway med jer på Instagram.

I følgende skriv vil jeg bare lige fortælle lidt om de ting, du kan vinde, men først og fremmest vil jeg sige: TAK for dig! ❤️ Det betyder så meget for lille mig at få opbakning i de ting, jeg gør og derfor synes jeg også, det er på tide at drysse med lidt ekstra krymmel. Du kan vinde det du ser på billedet, ved at deltage på min Instagram-profil: @Nynnelyblog

Sådan gør du for at deltage:

Følg min profil på Instagram og skriv i kommentarfeltet hvilke tre krymmel-ting, der har beriget din dag og givet dig glæde. Du er ligeledes velkommen til at tagge én kær ven, hvis denne skal have chancen for at vinde, men det er på ingen måde et krav.

 

Det kan du vinde: 

 1. En te-julekalender fra Pukka.
  Jeg fik en i gave af min mor forleden og jeg glæder mig sådan til at tage den i brug i december, fordi en kop varm te altid bidrager til at jeg får gearet lidt ned. Rent selvkærligt. Og te kan man ikke drikke hurtigt, så du er nødt til at få lidt ro på, hæhæ! Og jeg synes også du fortjener ro på. Julekalenderen indeholder økologisk te og du får et nyt tebrev hver dag. Helt perfekt til den (til tider) travle decembermåned.
 2. To garnnøgler i den smukkeste karry-gule farve fra Lang Yarns.
  Den indeholder 70% ren uld og 30% alpakka. Det er simpelthen så blødt og lækkert og passer perfekt til et lille strikkeprojekt – fx en hue til at holde dig varm.
 3. En positiv notesbog: ligesom den jeg har skrevet om i det her blogindlæg.
  Det er godt at øve sig i at se indad, mærke efter og lære både sig selv og egne grænser at kende og derfor vil jeg gerne give dig en selvkærlighedsgave i form af en notesbog, hvor du kan blive klogere på dig selv. Jeg skriver en lille hilsen til dig i bogen og supplerer med punkter, du kan udfylde og skrive videre på.
 4. Pilea-babyen fra denne videoVIDEO: Sådan tager du stiklinger fra deres Pilea-mor + plantetips og tricks
  Den grønne, frække, lille sag fortjener et nyt hjem, hvor den kan vokse sig stor og stærk og bliver “nusset om ørerne” dagligt af en fellow plante-elsker. Og nu kan den blive din.

* Konkurrencen er ikke sponsoreret af andet end min egen pengepung og ikke associeret med Instagram.

Lyder ovenstående gaver som noget for dig? Så deltag på min Instagram-profil. Jeg trækker en vinder på mandag d. 26/11 klokken 16. Jeg håber, I synes det er en hyggelig giveaway – jeg har tænkt på at gøre det længe og nu var det på tide. Held og lykke!

Ellers vil jeg bare ønske jer en dejlig aften med alt hvad hjertet begærer. ❤️ 

Kram fra Nynne

 

 

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.