I Marts vil jeg gerne….

Halløj krymmelvenner! Og halløj Marts!

Det er dagen, hvor vi kan sige goddaw til den første forårsmåned. Hvor skønt er det ikke lige? Altså, jeg ved godt, det i skrivende stund er hamrende koldt og det kræver lag-på-lag-tøj, men det er blevet lysere om morgenen og dagene føles længere, synes I ikke? Synes også jeg har fornemmet fuglene småsynge, når jeg smutter afsted klokken seks ved morgentid. Jeg er vild med det! Så.. hej til Marts. Du er hjertelig velkommen!

Jeg har et par ønsker og krymmelmål for måneden, som jeg vil dele med jer. Jeg tænker det er en rar måde at sætte nogle mål op for sig selv, som jeg så kan evaluere på i slutningen af måneden. Det er motiverende og kan hjælpe med at træde et skridt tilbage, stikke fingeren i jorden og tænke: “Er der noget, jeg kan gøre bedre? Er der noget, jeg har lyst til at bringe ind i min hverdag noget mere?”

Måske I har lyst til at gøre det samme. I er velkomne til at dele jeres krymmelmål i kommentarfeltet. Det er altid så dejligt inspirerende, når jeg hører fra jer.

 

 

I marts vil jeg: 

★ Blive bedre til at sige fra. Jeg vil gerne, at jeg bliver mere bevidst om hvad jeg kan stå inde for og hvilke ting, jeg ikke har mod på. Jeg ønsker at tage nogle flere bevidste valg, så jeg sikrer mig, at jeg ikke bliver kørt helt i sænk og føler mig for overloaded.

★ Starte til Yoga. Min søster introducerede mig for Yoga Collective i Aarhus og det faldt bare på en god dag, hvor jeg havde brug for at komme ned i min krop og lidt mere ud af mit sind. Det er mange penge for min SU-pung, men jeg tænker at give det et skud. Mon ikke det er givet godt ud i sidste ende. Hvilke gode erfaringer har I med yoga?

★ Prioritere bloggen noget mere. Jeg har ærligt ikke prioriteret bloggen så meget, på grund af manglende energi og overskud, men jeg synes også det har skabt en lidt dårlig balance for mig. Så jeg skal lige dyrke det lidt mere – for helt ærligt: jeg bliver så glad af det! Et positivt fokus på bloggen styrker mig i at skabe en bedre hverdag for mig selv (og hvis jeg er heldig, kan du måske blive inspireret eller dele dit hverdagskrymmel med mig).

★ Prioritere mere tid på faglig læsning. Et af de ting, der ligger som en tung dyne over mit hoved: dårlig samvittighed over alt det jeg ikke får læst (for det er cirka intet!). Tænker svaret ligger i, at jeg skal strukturere min læsning noget mere, så jeg bedre kan overskue at komme i gang.

★ Bage mere. Oprindeligt havde jeg tænkt at gøre det en gang om ugen, men har ikke orket det. Sådan er det jo. Tiden går, klokken slår. Men drømmescenariet er at bage lidt mere… min Kitchen Aid føler sig lidt forladt ovre i hjørnet.

★ Gå flere lange ture ved vand og strand. Jeg bor tæt på, men har forsømt det, hvilket er ærgerligt, for det er så dejligt meditativt med naturens lyde og højt til loftet.

★ Gøre forårsrengøring. En klassiker. Sortere ud i skabe, afrime fryser, rengøre køleskab og ovn. You name it!

★ Løbe. Jeg skal have skabt en god løbeplan, så jeg ikke kommer til at belaste mine hofter og knæ for meget, men jeg vil så gerne i gang. Så Marts må være opstartsmåneden!


Hvilke planer har I for Marts? <3 

 

 

0

2 kommentarer til “I Marts vil jeg gerne….”

  1. Mit gode råd (og ligeledes mål for mig selv) er, at jeg ikke skal sætte mig for mange mål. Jeg blev helt forpustet af at læse alle dine, selv om de bestemt er meget gode.

    Mit mål for marts: At komme ned i gear. Hygge igennem. Dyrke ro, ord og glæde. Og vigtigst: lytte til mavefornemmelsen. For den er klog. <3

    Jeg elsker, at du har lyst til at komme i gang med yoga. Jeg tror, det bliver så godt!

    1. Det er jo bare så fint, at du mærker efter hvad dine behov er. Så vigtigt! ❤️

      For mig er det også en balance. Måske når jeg målene, måske gør jeg ikke. Så kan jeg bare tilpasse dem, så det passer mig bedst. Jeg ser dem lidt som små ting, jeg gerne vil gøre lidt mere af. Ikke noget jeg SKAL. ☺️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: