Hvem er jeg?

 

10 facts om mig:

  1. Jeg hedder Nynne. Jeg er en 23-årig pige (kvinde, om man vil), som bor i Smilets By sammen med min skønherlige kæreste, Anders. Jeg har boet i Aarhus siden 19-års-alderen og jeg er så meget fan af byen, at du nok ikke undgår at se lidt Aarhus-krymmel her på bloggen.
  2. Jeg er ikke ligefrem opvokset i storbyen, men snarere på landet, med græs mellem tæerne og køerne MUH’ende ude på markerne. Det var en tid, hvor jeg havde øjenvipper, der vendte indad, og troede, der fandtes heste med farven grøn (jep, sådan en hest var på ønskelisten i mange år!). Senere flyttede vi fra markerne og ind til sildenes city, Glyngøre.
  3. Nu skrev jeg “vi” – dem er vi ret mange af. Jeg har nemlig 4 søskende, som alle er kugleskøre, har store øjne og er i meget forskellige aldre.
  4. Jeg har haft mange underlige teater- og udklædningsroller, ofte af mandelig karakter eller som klovn.
  5. Jeg har i alle dage haft min følgesvend med mig, hr. Snackmonster. Snackmonsteret bor permanent i min mave – han er kommet for at blive. Hans svaghed er helt klart: chokolade. Og slik. Og frø-bolcher fra grænsen. Og kage og is. And I don’t blame him. 
  6. Jeg har den vildeste samvittighed. Til tider gør den mig ekstra sårbar, men finder den mest af alt som en styrke. Jeg skal bare lige øve mig i, at fortælle mig selv at fuglene ikke er ensomme, bare fordi de sidder ude i kulden på den bladforladte gren, eller manden ikke nødvendigvis er i sorg, bare fordi han sidder på en bænk, alene, og betragter de forbigående. Kender I det, hvor hjernen bare brygger på de historier?
  7. Jeg er ofte at finde på sofaen med strikkepinde i hænderne eller ved vindueskarmen, hvor Anders ofte tager mig i at tale med mine små pilea-babyer.
  8. Jeg har en tendens til at gå klukkende rundt, måske fordi jeg ikke rigtigt ved hvad der foregår.
  9. Jeg læser til sygeplejerske i Aarhus. Jeg elsker det og er samtidig hunderæd for at gå dét skridt over i “voksenlivet.”
  10. Jeg ønsker for alt i verden, at fokusere på det positive. Sådan virkelig. Jeg ved, det er svært. Men i min optik, har vi bare allesammen så meget brug for noget positivt hverdagskrymmel. Slippe tankerne lidt. Gør noget godt for os selv – finde de små ting, som gør hverdagen lidt sjovere. Derfor denne blog: jeg vil så gerne hygge, tippe om opskrifter, gør-det-selv-ting, og vise min version af positivt hverdagskrymmel –  Jeg håber du vil være med!

 

 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: