Hej weekend #9

Hurraaaa.. Så kom weekenden endelig og viste sit ansigt. Sikke rart! Mon I har været i byen i går, eller har I ligget krøllet sammen på sofaen med popcorn og film? Har I nogle begivenhedsrige dage i sigte? 

Her er planerne få, men yderst dejlige. Som flere af jer ved, har jeg den seneste uge haft fri, så det er ikke just fordi jeg har haft ekstra behov for weekend, men nu hvor den er her, har jeg i den grad planer om at nyde den – i selskab med Anders og uden alt for meget hurlumhej. Senere i dag, kommer min storebror og hans kæreste forbi og siger hej, fordi de skal til et comedy show her i Aarhus ved aftenstid og vil samtidigt gerne forbi med en lille gave til mig. Så sødt! Derfor tænker jeg, det er på sin plads at byde dem på en kop kaffe og et stykke kage, inden de suser videre. Jeg ser dem alt for sjældent, men jeg tror mest af alt det skyldes afstanden.

Derudover pønser jeg på, at fortsætte mit optrevlingsprojekt, som jeg vist ikke har nævnt herinde på bloggen endnu. Jeg strikkede en fin trøje i sommers, men jeg har siden fortrudt resultatet og ikke rigtigt fået den ordentligt i brug. Så af respekt for det dyre garn og ikke mindst for at tænke lidt mere bæredygtigt, har jeg besluttet at garnet ligeså godt kan bruges til et andet projekt. Det kommer til at tage sin tid, men jeg er sikker på, det nok skal blive godt. Hvilke projekter har I mon gang i? 

Sidst, men ikke mindst, overvejer jeg at kaste mig over et par køkkenprojekter. Anders har for eksempel tænkt sig at bage et surdejsbrød; et projekt, der kommer til at tage det meste af weekenden, så hvorfor ikke gøre ham selskab i køkkenet med et andet bageprojekt..?

I øvrigt har jeg forsøgt at peppe bloggen lidt med et par nye detaljer. Sig gerne til, hvis der er ting, som ikke fungerer – jeg tager gerne imod forslag til ændringer! Jeg har lyst til at der skal ske lidt nyt herinde, så jeg er også gået lidt i tænkeboks over hvordan det hele skal fortsætte herinde. Forespørgsler er i dén grad velkomne – for eksempel har jeg lyst til at der skal mere kreativitet herind og måske endda et helt nyt medie på tegnebrættet.. ideerne er mange lige nu. Så sig endelig til!

Ellers vil jeg bare ønske jer en super dejlig weekend. Jeg regner med at komme med en opdatering snarest på det nye “eventyr” som sygeplejerske, jeg skal til at kaste mig ud i om en uges tid. Indtil dag – hyg jer i hulen! Eller hvor I nu befinder jer.

Krymmelkram fra Nynne

2

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: