Hej weekend #8

Halløjsovs og glædelig weekend. 

Jeg tænkte lige at pippe lidt her, inden jeg for alvorlig hopper under weekendens lune dyne. Har I det godt? Mon I er på Black Friday jagt? Eller holder I jer væk fra ræset og gør noget andet rart?

Personligt er jeg ikke fan af den slags tilbuds-hurlumhej, både fordi jeg synes det er stressende at skulle rende rundt blandt så mange mennesker, men også fordi jeg har fået et lidt mere skærpet fokus på overforbrug – I’m not here to judge though. Jeg synes det er fint, hvis man kan gå målrettet igennem hejset og købe varer, man har planlagt at købe. Især hvis det betyder, at der kan spares penge op mod jul. Jeg forstår det godt.

Anyways. Jeg har lige sat punktum på fredagens vigtige task: analyse af interview-transskription. Ikke at jeg er færdig, haha! Men nu vil jeg ikke lave mere. Nu vil jeg gå i hule, nusse om min influenzasyge mand og min virus-ramte krop (som stadig ikke kan beslutte sig helt for om den vil være syg, eller ej.. kom så krop!).

Samtidigt døjer jeg lidt med skabertrang for tiden – cirka hvert tiende minut får jeg en ny idé til bloggen og sjove projekter ude i fremtiden. Ikke at det er en dårlig ting, bevares. Det er da for fedt! Det er sådan en “jeg lever”-følelse, der opstår, når jeg mærker lysten og motivationen for at blive ved, men jeg bliver så pokkers rastløs af det, fordi jeg har lyst til at gøre alt på én gang. Og lige nu. Kender I det? Jeg tror også mine krible-krable-skabertrangs-tanker er blevet fodret af min giveaway på min Instagram-profil (som du kan deltage i lige her). Jeres respons har givet mig så meget glæde og inspiration til at fortsætte med krymmeldrys og jeg føler det hele giver så meget mening. Så af hjertet tak fordi I leger med i mit hyggeunivers.

Med hensyn til weekend, så har jeg faktisk ingen planer. Udover at kaste mig over noget rengøring af hjemmet. I tør ikke se hvordan vores badeværelse ser ud, haha! Så weekendens planer (og mangel på samme) forholder mig åben for ro, afslapning og spontanitet. Måske. Jeg skal lige mærke efter – jeg føler mig ærligt talt lidt gammel, fordi jeg kan mærke jeg mest af alt har lyst til at blive opslugt af en god film, fifle med strikketøj, sutte på bolcher, og lave en god omgang kartoffelmos.

Hvad skal der ske hos jer? Måske jeg kunne blive inspireret!

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: