Hej weekend #5

Goddaw i stuen! Eller hvor I nu befinder jer i verden, mens I læser det her lille skriv.

Hvordan har I det allesammen? Mon I har fået taget ordentligt hul på weekenden med en masse hygge, eller er nogen af jer nødt til at arbejde lidt endnu? 

Det gik lige op for mig hvad klokkeslættet var oppe på. Klokken er 16.30, mens jeg sidder ved tastaturet. Det kommer helt bag på mig! Jeg har glemt alt om tid og sted næsten, men er det ikke også meningen med weekend? At tøffe lidt rundt blandt ting, der gør dig glad og afslappet, så du glemmer tiden lidt..?

Jeg har arbejdet det meste af ugen. Det har været dejligt, inspirerende og lærerigt. Egentlig var det meget hyggeligt at have aftenvagter, synes jeg. Dét at kunne sove lidt længere om dagen og tøffe rundt hjemme og gå og hygge med serier og nusse om planter – det kan jeg meget godt lide. Og så ved 14-tiden forebereder jeg lige den mad, jeg skal have med på arbejde og så suser jeg ud af døren. Super dejligt. Jeg forestiller mig dog, at aftenvagter også kan være lidt en pain-in-the-ass i privatlivet, for man ser jo ikke sin kæreste (eller børn, hvis man har dem), mens man arbejder om aftenen, så der kan pludselig gå fire dage hvor man ikke har set sine kære. Det tror jeg lige, jeg skal vænne mig til!

Og nu er det weekend. Min krop kvitterer med hovedpiner, men heldigvis er der lagt en plan for, hvordan jeg skal gribe det an. Så jeg skal virkelig køre den ind med ro på. Heldigt, for jeg havde egentlig heller ikke planer om andet. Lige nu har jeg sat æbler i kog på komfuret, så vi kan nyde en god æblekage med makroner senere.. Ja, min krop kalder på efteråret, kan I nok fornemme!

Derudover har jeg planer om at få sat vores sofa til salg på diverse medier, så vi kan blive klar til at tage imod den nye sofa. Yay!

Hvad sker der hos jer denne weekend? Vin og brætspil? Sommerhushygge? 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: