Hej weekend #10

1..2..3.. det er weekend! Og endnu bedre – det er lønningsdag og en ny måned! Sikke dejligt, det er. Jeg har i hvert fald glædet mig, fordi det betyder at jeg kan få kvalitetstid med Anders, som arbejder rigtigt meget i hverdagene. Juhuuu!

Jeg har haft fri hele ugen. Det har været dejligt befriende, men jeg har også kunnet mærke, at en velkendt hr. Nervøsitet er begyndt at slå lejr i min krop. Og det vil jeg gerne have, at den lader være med. Jeg ved, nervøsiteten er der, fordi jeg starter i job som sygeplejerske på mandag, og at min krop bare forsøger at passe på mig, men jeg har ærligt talt ikke lyst til at bruge tid på at være nervøs inden jeg skal starte, for det er der ingen grund til at bruge energi på.

I onsdags svingede jeg forbi afdelingen hvor jeg skal arbejde, for lige at få sat ansigt på nogle af de mennesker, jeg kommer til at arbejde med. Det var rart lige at komme tilbage og give det et kig og få et “vi ses på mandag!” med på vejen. Jeg tror i den grad, det har reduceret de bekymringer, som godt kan finde på at dukke op, nu hvor jeg nærmer mig. Men bekymringer eller ej, er det bare så vigtigt, jeg husker på at jeg er en grøn tomat, der gerne må være “mindrevidende” i starten og føle sig usikker.  Så med afsæt i disse tanker, har jeg planer om at gå på weekend og minde mig selv om netop dét og så vende det om til en forventningsglæde i stedet for, for det bliver bare så enormt spændende endelig at komme ud og få fingrene i noget, jeg brænder for. Jeg er klar!

Med hensyn til weekenden, så har jeg forsøgt at holde den lidt uden planer. Anders har reserveret bord til St. Pauls Apotek i aften – det glæder jeg mig til! De af jer, der kender mig efterhånden, ved at vejen til mit hjerte i høj grad kan findes igennem mad, haha! Og så tror jeg også, vi har brug for en datenight, bare ham og jeg, samtidigt med at det også kan symbolisere en fejring af vores fremtid, der nu er kørt over i et mere voksent spor: mig som uddannet sygeplejerske og ham, der meget snart skal læse en kandidat. Det bliver så spændende! Plus han tabte to gange i en konkurrence om at opdage hunde i Budapest i sommers, så han skylder to drinks. Mæhæ! Det er ikke at kimse ad.

Resten af weekenden kommer nok mest af alt til at foregå med strik, hjemmehygge med serier og muligvis shopping af et par nye arbejdssko.

Hvad skal der ske hos jer denne weekend? Har I fri eller skal I på arbejde? Hvilke dejlige ting er på jeres krymmel-liste?

1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: