Hej Weekend #1

Godmorgen, krymmelvenner og glædelig weekend. 

Har I fået sovet igennem? Været ude at danse hele natten? Husket at slå alarmen fra? Måske I er ved at finde morgenmaden og kaffen frem..? 

Jeg tænkte, det var på tide med et lille weekendindlæg. Særligt fordi, jeg elsker at læse den slags hos de bloggere jeg følger med hos, men også fordi det er en hyggelig måde at byde weekenden velkommen på. Så fremover vil jeg bestræbe mig på et lille weekendblogindlæg i ugen. Hvad siger I til det?

Det er ikke fordi jeg har de vildeste planer. I går brugte jeg det meste af dagen på at forberede mig fagligt og mentalt på en præsentation, jeg skal lave med en medstuderende i næste uge. Derfor har jeg også ryddet kalenderen lidt her i weekenden, så jeg kan lave min poster-præsentation færdig. Posteren er ikke særligt pæn endnu, så I slipper for et billede, men jeg kan fortælle så meget, at det handler om kvalitetsudvikling i den afdeling hvor jeg er i praktik – lyder det ikke ovenud spændende?! (Ironi kan forekomme).

Anders har en aftale med sin bror i morgen, så jeg pønser samtidigt på at fikse hjemmet lidt. Jeg kan godt lide at ordne den slags i weekenden, inden en ny uge starter. Men må ærligt indrømme at hjemmet flyder ekstra meget her i sommerperioden – jeg bliver mere sløset med oprydningen. Derudover håber jeg, at jeg får tid til at skrive et blogindlæg om vores stadigt meget ydmyge terrasseliv, som jeg arbejder på at blive til mere.

Søndag skal vi til fødselsdagsbrunch hos Anders’ kusine. Det glæder jeg mig til. De har tradition for at spille gadehockey, så det er spændende om min gamle mormorkrop klarer sig igennem det – men én ting er helt sikkert, jeg glæder mig!

Hvad skal der ske hos jer? Pønser I på sjove fester, rolige stunder, en tur i danseskoene eller noget helt fjerde? Eller I skal måske fede den med snacks? Lige meget hvad, håber jeg at I får en formidabel weekend. Nyd den alt hvad I kan. <3 

Krymmelkram fra Nynne

 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: