Glædelig weekend (og ferie)

Hej allesammen! Glædelig weekend (og ferie!)

Jeg tjekker lige hurtigt ind, for hold fast, hvor har jeg glædet mig til i dag, for udover at weekendens ansigt har vist sig, så er jeg også så priviligeret at have fået påskeferie midt i min praktik. 11 dage. Thank you!

Mon I også har fået ferie? Skal I hygge med familie? Venner? En tur ud i nattelivet eller ud og være kulturelle? Hvad skal der ske?

Jeg har ikke booket min ferie med særligt mange planer, for det er også godt at have planer om ikke at have planer, ikke? Men jeg har i hvert fald planer om at trække vejret, komme ned i gear og få fyldt godt op i alle mentale depoter igen.

På søndag skal Anders og jeg låne min mosters sommerhus i Nordjylland ved Vesterhavet i tre dage. På vejen derop springer vi lige forbi min moar og siger hej.
Jeg glæder mig til kvalitetstid, lidt højere til loftet, lyden af hav og lidt jysk dialekt i ørerne. Jeg elsker at gemme mig lidt væk i naturomgivelser. Tænker strikketøjet skal med. Pyjamas. Kaffe. Hjemmebagte boller. Løbesko. Og ellers et spil.

Derudover har jeg taget en arbejdsvagt på sygehuset senere på ugen. Og måske tager vi forbi svigermekanikken til weekenden. Who knows. Den ligger lidt åben.

Anyways… jeg ville bare lige tjekke ind og dele min glæde med jer. Og høre om alt går jer godt? Har I fået drysset med lidt krymmel på jeres vej? 

Kærlige tanker og krymmelkram,

Nynne

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: