Giv dig selv en lille gave

Kære dig. Hvornår har du sidst givet dig selv en gave? Altså, en selvkærlighedsgave, i form af noget chokolade, en ny bluse, en buket blomster eller en times fri.. whatever rocks your world. Husker du at gøre sådan noget for dig selv? For det fortjener du.

 

 

I min optik, er det vigtigt at give sig selv noget kærlighed.  Klappe sig selv på skulderen. Smile til sig selv i spejlet. Minde sig selv om, at man er god nok. Og hvis du har en lidt dårlig dag, synes jeg især, du bør give dig selv lidt mere kærlighed.

For hvis du ikke selv kan se alt det dejlige og gode ved dig selv, hvorfor skulle andre så?

Jeg siger det, fordi jeg indimellem har en tendens til at glemme mig selv lidt – kommer til at sætte andre eller andre ting foran i køen, og så begynder jeg at få fnidder og har svært ved at finde ro til mig selv. Men det er ikke noget en buket blomster ikke kan vende rundt på!

Blomster har virkelig en meditativ effekt på mig. De kan virkelig dufte dejligt, de er pæne at se på og det giver hjemmet en lidt mere hyggelig atmosfære at være i (også selv om det roder!) Så jeg si’r det med blomster.

Hvilke gaver giver du dig selv?

0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: