Fødselsdagstanker

Halløj, I kære krymmelspredere! 

TUSIND tak for jeres lykønskninger i forbindelse med min fødselsdag i går. Hvor er I bare super søde! Det varmede meget.

Jeg har længe set frem til dagen i går. Mest fordi jeg havde valgt at placere min ugentlig studiedag dér, så jeg kunne komme til frisør og blive forkælet på min fødselsdag. De sidste par uger har været enormt pressede, så det var tiltrængt, nu hvor jeg også har haft arbejdsweekend oveni praktikken. Og det er efter flere års erfaring gået op for mig, hvor vigtigt det er for mig, at få en rolig fødselsdag.. Jeg mener, hvorfor bruge hele sin dag på at bikse og bakse og forberede ting i et køkken, nu hvor du måske kunne tilbringe dagen med noget selvforkælelse? Jeg har flere gange holdt fødselsdag, hvor jeg har brugt dagen på at stresse over en masse ærinder og ting, der skulle forberedes, fordi jeg fik gæster. Og det behøver altså ikke være sådan.

Så i år blev det anderledes.

Jeg startede dagen med at sove til jeg vågnede (du ved, ingen alarmer der bimler og bamler og siger du skal op.). Tøffede rundt i nattøj og lyttede til podcast. Da jeg skænkede en tanke, at jeg ville skrive et blogindlæg, ringede det på dørtelefonen. Min søster sang fødselsdagssang for mig og kom med både kage, krammere og den sødeste symbolske gave. En t-shirt med en plante på, for hun mener, jeg skal øve mig i at dyrke og vande min indre blomst også.

Efter søsterbesøg smuttede jeg til frisør. Kan I se forskel på min hårfarve? 😉 Jeg forestiller mig ikke at I kan, men jeg har fået lysere striber i håret, fordi jeg efterhånden har fået en mørkere, rødlig nuance i håret. Så jeg er meget glad for det lysere resultatet, fordi reflekserne ser så naturlige ud.

Da jeg kom hjem, gik jeg i gang med at bage en kage til min praktik, men blev overrasket af Anders med den smukkeste buket blomster. Han var lidt bange for at den blev for brudeagtig, men jeg synes den er så smuk, forårsfrisk og frodig! You can never have too many flowers. Og han har hverken snydt mig for gave eller aftensmad. Jeg er virkelig blevet forkælet.

Han havde bestilt bord på Restaurant ET ved åen. Det er efterhånden vores yndlingssted at tage hen, når vi de få gange om året har mulighed for at spise lidt ekstra lækkert (læs: dyrt) mad. Vi fik forret med den pinkeste laks, hovedret med det lækreste kalvekød og trøffelsauce og til dessert fik vi hvid chokolademousse med marengs og crumble. Hold nu helt magle, det var godt! Og nåh ja…. det hele blev med vinmenu til, fordi…hvorfor ikke? Jeg blev pænt snaldret – hvor var det bare et dejligt afbræk fra hverdagsræset.

I weekenden holder jeg noget familiefødselsdag. Det bliver noget frokosthalløj med dertilhørende kage. Det glæder jeg mig til. Samtidigt forsøger jeg at holde det forholdsvist simpelt, så jeg ikke skal forberede alt for meget. Balance, balance, balance.


Twenty-something

Det der med at fylde 24 år har på ingen måde gjort ondt på mig. Nu begynder alderen så småt at passe til den modenhed, jeg føler, jeg går rundt med. Bevares, jeg dyrker da stadig mit indre barn! Men det bliver man aldrig for gammel til, vel?

Faktisk vil jeg sige, at jeg i en del år ikke har følt at jeg har været min alder. Jeg har altid følt mig mere moden. Ofte er jeg blevet mødt med “Er du KUN 20 år! Jeg troede, du var betydeligt ældre. Men hvis du ikke er ældre, så ved du nok heller ikke så meget om livet endnu.”-ish. Kender I til den slags kommentarer? Det er surt at blive mødt med, selvom de måske bare har været ment som kompliment, men jeg har altid følt et behov for at bevise, at jeg altså har mere mellem ørerne end hvad de forventer ud fra den givne alder.

Men nu passer alderen mere eller mindre som fod i hose og jeg glæder mig til at se hvad det næste år kommer til at byde på. Forhåbentligt får jeg en god afslutning i praktikken, en god sommerferie, en fed bachelorperiode og forhåbentlig et bevis på at jeg er færdig som sygeplejerske. Og så håber jeg, at året også kommer til at handle om mange andre ting end mit erhverv. Jeg vil gerne dyrke flere af mine kreative interesser.

Hvordan ser det ud hos jer? Hvor gamle er I, der læser med? Føler I at jeres alder “passer” til jer? Har I snart fødselsdag? 

Tusind tak fordi I læser med her på bloggen. Det er så hyggeligt. 

Krymmelkram fra Nynne

 

 

0

3 kommentarer til “Fødselsdagstanker”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: